Arkadaşlar merhaba,
Yeni fare olarak bundan aldım. Ayarlar sizce nasıl olmalı?
Eki Görüntüle 2425969
Arkadaşlar merhaba,
Eki Görüntüle 2425969
Sağ ol hocam. Yok zaten sarjı çabuk bitmesin istiyorum. Rekabetçi oyun oynanıyorum bile hep hikayeli oyunlar oynuyorum.Lod 2mm Hz i 2K ya da 4K da kullan ne kadar yüksekse o kadar hızlı gider şarj 8K gereksiz biraz zaten 2K da kullansan bile gayet okey ama CS Valorant oynarsan 4K da verim alırsın. Daha yüksek tepki süres için high Speed mode u açman lazım biraz daha hızlı şarjın bitiyor fakat oyun için iyi. DPI'ı da kendin seç.
ripple control ve apple snapping açma gereksiz
Sağ ol hocam. Yok zaten sarjı çabuk bitmesin istiyorum. Rekabetçi oyun oynanıyorum bile hep hikayeli oyunlar oynuyorum.
He sorma ben de pişman oldum. Kablosuzu da çok sinir bozucu kocaman toggle var bide onun kablosunu ve toggle'ını taşıyorum.Hocam hep hikayeli oyun oynuyorsanız bataryası daha iyi bir şey alsaydınız keşke.
her mouseda var o maalesefHe sorma ben de pişman oldum. Kablosuzu da çok sinir bozucu kocaman toggle var bide onun kablosunu ve toggle'ını taşıyorum.
Hayır diğer kablosuz mouse'larda dongle'ı direkt usb girişine takıyorsun bitti. Bunda dongle'ı usb girişine kablo ile takıyorsun o sıkıntı. Hem dongle'ı taşıyorum hem kablosunu.her mouseda var o maalesef
Arkadaşlar merhaba,
Eki Görüntüle 2425969
Competition Mod açık olması çok sarj yemiyor mu? Onun dışındakiler aynı. Bir de LOD 2mm kullanıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.