Çözüldü Scyrox V6 Bluetooth'la nasıl bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

waldo0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam Scyrox V6 Wireless aldım ama çözemediğim bir şey var. Dongle'ı ile beraber taktığımda veya normal kablosu ile taktığımda hiçbir sorun yok ama ben kablo olmadan laptopum üzerinden Bluetooth'la nasıl bağlıyacağım? Bluetooth'ta çıkmıyor mouse, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bluetooth yok çünkü.
Bluetooth yok çünkü.

Çözüm
Çok saçma Bluetooth nasıl olmaz teşekkürler bilgilendirme icin. Peki bu mouse özel bir şey mi yoksa birçok mousedemi yok.

Çok saçma Bluetooth nasıl olmaz teşekkürler bilgilendirme icin. Peki bu mouse özel bir şey mi yoksa birçok mousedemi yok.
Birçoğu koymuyor ki koyulsada saçma olur çünkü gecikme yaşanır ancak dongle olunca gecikme en aza iniyor neden böyle birşey istiyorsunuz ki ayrıca?

Birçoğu koymuyor ki koyulsada saçma olur çünkü gecikme yaşanır ancak dongle olunca gecikme en aza iniyor neden böyle bir şey istiyorsunuz ki ayrıca?

İş için kullanacaksan veya taşıma yapacaksan BT mantıklı oluyor çünkü hem şarjı çok daha az gidiyor hem de yanında dongle taşıma derdin olmuyor günlük kullanımda da BT daha iyi oluyor.

Aslında dongle benim için sorun değil ama kablo çok sıkıntı oluyor çünkü laptop kullanıyorum bir başi Type-C bir başı Type-A alon flashbellek gibi küçük bir dönüştürücü var mı bildiğiniz en azından dongleyi ona takarak kablodan kurtulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…