Arkadaşlar selam Scyrox V6 Wireless aldım ama çözemediğim bir şey var. Dongle'ı ile beraber taktığımda veya normal kablosu ile taktığımda hiçbir sorun yok ama ben kablo olmadan laptopum üzerinden Bluetooth'la nasıl bağlıyacağım? Bluetooth'ta çıkmıyor mouse, yardımcı olur musunuz?
The Scyrox V6 is a lightweight wireless gaming mouse with a symmetrical shape and a subdued design. It's a medium-sized mouse that's on the smaller side and has ...
The Scyrox V6 is a lightweight wireless gaming mouse with a symmetrical shape and a subdued design. It's a medium-sized mouse that's on the smaller side and has ...
İş için kullanacaksan veya taşıma yapacaksan BT mantıklı oluyor çünkü hem şarjı çok daha az gidiyor hem de yanında dongle taşıma derdin olmuyor günlük kullanımda da BT daha iyi oluyor.
Aslında dongle benim için sorun değil ama kablo çok sıkıntı oluyor çünkü laptop kullanıyorum bir başi Type-C bir başı Type-A alon flashbellek gibi küçük bir dönüştürücü var mı bildiğiniz en azından dongleyi ona takarak kablodan kurtulurum.