Scyrox V6 fare nasıldır?

Sürtünme oluyor mu yoksa sadece ses mi bu şekilde? Bana normal geldi ama kullanan bir hocama soralım en iyisi.
@Mantar09
Sürtünme yok sadece ses bu şekilde. Kayıtta ne kadar yansımıştır bilmiyorum ama gerçekten rahatsız edici bir ses, orjinalinin böyle olduğunu düşünmüyorum.

Sürtünme oluyor mu yoksa sadece ses mi bu şekilde? Bana normal geldi ama kullanan bir hocama soralım en iyisi.
@Mantar09

Sürtünme yok sadece ses bu şekilde. Kayıtta ne kadar yansımıştır bilmiyorum ama gerçekten rahatsız edici bir ses, orijinalinin böyle olduğunu düşünmüyorum.

Değil zaten kaydedici hata veriyor şu an ses yükleyemiyorum ama seninkinde bayağı bir yay sesi var gibi Omron optiklerde yay sesine denk gelenler de var ama bir kontrol ettim bendekiler bu kadar değil gayet normal Click bendekiler sendekileri yay sesine benzettim.

Sürtünme yok sadece ses bu şekilde. Kayıtta ne kadar yansımıştır bilmiyorum ama gerçekten rahatsız edici bir ses, orjinalinin böyle olduğunu düşünmüyorum.
Önceden de aynısını soranlar olmuştu ama yayımsı bir ses normalde de var diye biliyorum ben. Sendeki de normal geldi. Yine de kullanan birine sormak daha iyi olur tabi. Mantar hocam dönüş yapar yakında.

Anladım hocam, garantiye göndereyim o zaman. Yardımınız için sağolun.

Önceden de aynısını soranlar olmuştu ama yayımsı bir ses normalde de var diye biliyorum ben. Sendeki de normal geldi. Yine de kullanan birine sormak daha iyi olur tabii. Mantar hocam dönüş yapar yakında.

Yayımsı bir ses en baştan beri vardı ve o kadar rahatsız etmiyordu ama benim bahsettim ses o yayımsı sesten ayrı olarak daha yüksek ve rahatsız edici çıkıyor.

Ürünü garantiye göndermekle göndermemek arasında kaldım, kullanıyım alışırım diyorum ama yok inanılmaz rahatsız edici ses ve genelde tuşa basıp tamamen parmağımı çektiğim zaman geliyor, ince ve kulak tırmalayıcı. Normalde göndericektim ama bir konuya daha denk geldim ''Scyrox V6'dan yay sesi geliyor'' diye, o mouseun sesiyle benzerdi ve herkes normal demiş. Eğer normal sesi böyleyse direkt satışa koyacağım.

Ürünü garantiye göndermekle göndermemek arasında kaldım, kullanıyım alışırım diyorum ama yok inanılmaz rahatsız edici ses ve genelde tuşa basıp tamamen parmağımı çektiğim zaman geliyor, ince ve kulak tırmalayıcı. Normalde göndericektim ama bir konuya daha denk geldim ''Scyrox V6'dan yay sesi geliyor'' diye, o mouseun sesiyle benzerdi ve herkes normal demiş. Eğer normal sesi böyleyse direkt satışa koyacağım.

En son ben mesaj attığım için üzerine ekliyor galiba anlamam biraz zaman aldı

Bende gördüm de bundaki bir tık fazla gibi.
Hocam ürünü garantiye göndermekle göndermemek arasında kaldım, kullanıyım alışırım diyorum ama yok inanılmaz rahatsız edici ses ve genelde tuşa basıp tamamen parmağımı çektiğim zaman geliyor, ince ve kulak tırmalayıcı. Normalde göndericektim ama bir konuya daha denk geldim ''Scyrox V6'dan yay sesi geliyor'' diye, o mouseun sesiyle benzerdi ve herkes normal demiş. Eğer normal sesi böyleyse direkt satışa koyacağım.

Aynı şeyi 3. kez yazıyorum ama kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…