- Makaleler
- 3
Yayımsı bir ses en baştan beri vardı ve o kadar rahatsız etmiyordu ama benim bahsettim ses o yayımsı sesten ayrı olarak daha yüksek ve rahatsız edici çıkıyor.
Ürünü garantiye göndermekle göndermemek arasında kaldım. Kullanayım alışırım diyorum ama yok inanılmaz rahatsız edici ses ve genelde tuşa basıp tamamen parmağımı çektiğim zaman geliyor, ince ve kulak tırmalayıcı. Normalde gönderecektim ama bir konuya daha denk geldim "Scyrox v6'dan yay sesi geliyor" diye, o farenin sesiyle benzerdi ve herkes normal demiş. Eğer normal sesi böyleyse direkt satışa koyacağım.
Ürünü garantiye göndermekle göndermemek arasında kaldım. Kullanayım alışırım diyorum ama yok inanılmaz rahatsız edici ses ve genelde tuşa basıp tamamen parmağımı çektiğim zaman geliyor, ince ve kulak tırmalayıcı. Normalde gönderecektim ama bir konuya daha denk geldim "Scyrox v6'dan yay sesi geliyor" diye, o farenin sesiyle benzerdi ve herkes normal demiş. Eğer normal sesi böyleyse direkt satışa koyacağım.
En son ben mesaj attığım için üzerine ekliyor galiba anlamam biraz zaman aldı
Hocam ürünü garantiye göndermekle göndermemek arasında kaldım. Kullanayım alışırım diyorum ama yok inanılmaz rahatsız edici ses ve genelde tuşa basıp tamamen parmağımı çektiğim zaman geliyor, ince ve kulak tırmalayıcı. Normalde gönderecektim ama bir konuya daha denk geldim "Scyrox v6'dan yay sesi geliyor" diye, o farenin sesiyle benzerdi ve herkes normal demiş. Eğer normal sesi böyleyse direkt satışa koyacağım.
Aynı şeyi 3. kez yazıyorum ama kusura bakmayın.
Scyrox ses şuna bir bakar mısınız nasıl bendeki bu.