Scyrox V6 iade edilmeli mi?

Ayaz gms

Decapat
Daha fazla  
Merhaba mevcut olarak 2 aydır Scyrox V6 kullanıyorum ama son 1 haftadır sıkıntı yasamaya başladım. Mesela bir sitede veya oyunda tekerlegi assagıya dogru kaydırırken hafıf bır yukarıya gıt gel yapıyordu bu da oyun esnasında cok etkılıyor. Ertesı gun doungle yi biraz fareye yaklastırınca sankı bu problemi yasamadım. 10-15 dk denedım ama bır sorun yok gıbıydı. Kısacası bu sorun dounglenın uzak olması ıle mı alakalı yoksa farede bır sorun olabılır mı? ona gore ıade edecegım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Encoder sorunu vardır büyük ihtimal, garantiye gönder. Aynı sorunu yaşadım ben ve değişim yapıldı cihazda. Kanıt videosu çek ve mail ile ilgili şirkete ulaş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba mevcut olarak 2 aydır Scyrox V6 kullanıyorum ama son 1 haftadır sıkıntı yasamaya başladım. Mesela bir sitede veya oyunda tekerlegi assagıya dogru kaydırırken hafıf bır yukarıya gıt gel yapıyordu bu da oyun esnasında cok etkılıyor. Ertesı gun doungle yi biraz fareye yaklastırınca sankı bu problemi yasamadım. 10-15 dk denedım ama bır sorun yok gıbıydı. Kısacası bu sorun dounglenın uzak olması ıle mı alakalı yoksa farede bır sorun olabılır mı? Ona gore ıade edecegım.

İade yapıştır. Şu an Scyrox'a verdiğin para ile daha iyi ürünler alabiliyorsun zaten. Zamanında da abi bu kadar balon gibi şişirmeyin dediğimde Scyrox fanları şöyle iyi böyle iyi diyorlardı. Forumlar tonla arıza konusu doldu şimdi o önerenlerin hepsi kayboldu.

Merhaba mevcut olarak 2 aydır Scyrox V6 kullanıyorum ama son 1 haftadır sıkıntı yasamaya başladım. Mesela bir sitede veya oyunda tekerlegi assagıya dogru kaydırırken hafıf bır yukarıya gıt gel yapıyordu bu da oyun esnasında cok etkılıyor. Ertesı gun doungle yi biraz fareye yaklastırınca sankı bu problemi yasamadım. 10-15 dk denedım ama bır sorun yok gıbıydı. Kısacası bu sorun dounglenın uzak olması ıle mı alakalı yoksa farede bır sorun olabılır mı? ona gore ıade edecegım.
Genelde bu tarz sorunlar encoderin içine toz, pislik kaçmasından oluyor ama seninki daha farklı bir sorun gibi.

Dongleyi yaklaştırınca düzeliyorsa tozla olacak bir şey olduğunu sanmıyorum. İade etmen en kolayı olur gibi hocam.

Yanıtlar ıcın teşekkürler ıade etmeyı planlıyorum sevmıstım aslında ama bu sorun hayal kırıklıgı oldu benım ıcın onerılerınız var mıdır acaba 3000-4000 fıyat bandı arasında.

Yanıtlar ıcın teşekkürler ıade etmeyı planlıyorum sevmıstım aslında ama bu sorun hayal kırıklıgı oldu benım ıcın onerılerınız var mıdır acaba 3000-4000 fıyat bandı arasında.

Scroll sorunu yaşamamak adında Leviathan V4 alabilirsiniz. Optic encoder kullanıyor. Bu özelliği dışında da tepe bir ürün zaten.

Encoder sorunu vardır büyük ihtimal, garantiye gönder. Aynı sorunu yaşadım ben ve değişim yapıldı cihazda. Kanıt videosu çek ve mail ile ilgili şirkete ulaş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangi firmadan satın alıp değişim sağladınız acaba?

Hangi firmadan satın alıp değişim sağladınız acaba?

Hocam Trendyol'dan almıstım zaten tek bır satıcı var diye bılıyorum mesaj attıgımda dırekt gonderın ıadesını yapalım demıslerdı gonderecegım pazartesi.

Arkadasa sormussunuz sanırm ama cevaplıyaım dedım kendım ıcın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı