Scyrox v6 mouse alınır mı?

Bütçe
2500-3000 TL
Wraith hakkında çok şikayet var dostum, eline oturmadığı taktirde, ya da beğenmediğin senaryoda iade almıyorlar, bu yorum sitelerinde mevcut, garanti süreçleri de çok uzun ve yorucu, iletişime geçeceğin telefon numaraları bile yok. Amatör bir firma, kaliteden şaşmamak lazım; Razer al geç.

Ben hiç sizin gibi düşünmüyorum Razer güzel bir marka evet ama Wraith de o kadar abartılı kötü bir firma değil bence.

Leviathan V4 alırsanız rahat edersiniz hocam.
Bütçemi aşıyor da 2500 3000 arasında olursa daha iyi olur yoksa biraz daha biriktirip alıyım.

Son düzenleme:
Ben hiç sizin gibi düşünmüyorum Razer güzel bir marka evet ama Wraith de o kadar abartılı kötü bir firma değil bence.

Bütçemi aşıyor da 2500 3000 arasında olursa daha iyi olur yoksa biraz daha biriktirip alıyım.
Bu kadar öneriden sonra bende öyle düşünüyordum ama maalesef, 2 ürünümde de problem yaşadım ve mağdur edildim.

Bu kadar öneriden sonra bende öyle düşünüyordum ama maalesef, 2 ürünümde de problem yaşadım ve mağdur edildim.

Son linkte Wraith gayet övülüyor hocam rahatsız olmayasanız veya yanlış bir link mi attınız.

Bütçemi aşıyor da 2500 3000 arasında olursa daha iyi olur yoksa biraz daha biriktirip alayım.

Hocam beklemek istemezseniz rawm ES21 Pro önerebilirim ama bekler bütçe artırırım derseniz leviathan V4 daha mantıklı.

Sizin tercihiniz acelesi yoksa bekleyip daha iyisini almanızı tavsiye ederim.

Son linkte Wraith gayet övülüyor hocam rahatsız olmayasanız veya yanlış bir link mi attınız.

Hocam beklemek istemezseniz rawm ES21 Pro önerebilirim ama bekler bütçe artırırım derseniz leviathan V4 daha mantıklı.

Sizin tercihiniz acelesi yoksa bekleyip daha iyisini almanızı tavsiye ederim.
Çok sağolun hocam son bir soru sorucam ES21 Pro ile SH01 Pro arasında çok bir fark yok demi tutuş şeklim claw SH01 Pro daha çok hoşuma gitti hangisini önerirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı