Gökçen Efe
Hectopat
Merhaba, Scyrox V6 8K aldım. Dün ve bugün de mouse pad ve skatez almayı düşünüyorum. Bu mouse pad iyiymiş sanırım, sizce 1K değer mi? Bir skatez olarak ne önerirsiniz, iyice kayması için?
Merhaba, Scyrox V6 8K aldım. Dün ve bugün de mouse pad ve skatez almayı düşünüyorum. Bu mouse pad iyiymiş sanırım, sizce 1K değer mi? Bir skatez olarak ne önerirsiniz, iyice kayması için?
Fiyatı 500 TL arttırarak spirit of aim almanı tercih ederim. Arttiramazsan bu mouse pad 1000 TL'ye alınabilecek en iyi mousepaddir.
![]()
ESPTiger Yanzi PTFE Skates - UNIVERSAL - Pink
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korur. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması veya çıkması önlenmiştir...wraithesports.com
Obsidianlar ve jade arasında hız farkı var.Esptiger hakkında fikrim yok hocam.Hocam bu sitede bir sürü var bunlardan hangisini alacağım anlayamadım Obsidian Pro Air var jade var farkları var mı? Bir de esptiger var sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.