Scyrox V6 vs Hitscan Hyperlight vs Logitech G PRO X Superlight 2

Kaannn2124

Femtopat
Daha fazla  
Gaming.Gen.TR iyzico %25 kampanyası ve Parolapara kampanyalarını birlşetirince yaklaşık 1500TL'ye Scyrox V6 alabiliyorum. Hitscan hyperlight veya Logitech G PRO X Superlight 2 almak için üstüne 4000TL gibi bir para daha koymam gerekiyor. Aradaki bu farka değer mi? Yoksa Scyrox V6 işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming.Gen.TR İyzico %25 kampanyası ve Parolapara kampanyalarını birlşetirince yaklaşık 1500TL'ye Scyrox V6 alabiliyorum. Hitscan hyperlight veya Logitech G PRO X Superlight 2 almak için üstüne 4000TL gibi bir para daha koymam gerekiyor. Aradaki bu farka değer mi? Yoksa Scyrox V6 işimi görür mü?

Gpx2'ye kadar çıkabiliyor isen Lamzu maya X öneririm. Scyrox yerine L7 Pro daha iyi olur bence.

Gaming.Gen.TR iyzico %25 kampanyası ve Parolapara kampanyalarını birlşetirince yaklaşık 1500TL'ye Scyrox V6 alabiliyorum. Hitscan hyperlight veya Logitech G PRO X Superlight 2 almak için üstüne 4000TL gibi bir para daha koymam gerekiyor. Aradaki bu farka değer mi? Yoksa Scyrox V6 işimi görür mü?
Kampanya kullanacaksan hepsi arasında Lamzu Maya X, 3335 TL'ye geliyor. Bütçe çıkmazsa V6 öneririm, palm & claw hybrid tutuş için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı