Scyrox V6 vs Zaopin Z2 mini

Ahmetcml87

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, forumda gezerken Scyrox V6 gördüm ve şimdi almaya karar verdim fakat önüme zaopin Z2 mini 4K çıktı. Scyrox V6 şekil ve duruş olarak daha güzel dursa da zaopin Z2 Bluetooth olması artı, hotswap olması da bir artı, yapı olarak da daha kaliteli diyorlar, daha ucuz ve pil olarak da 2 katı. Diğer bir yandan Scyrox v6'yı herkes övüyor ve bence de hoş duruyor ama zaopin Z2 Mini'yi forumda 1-2 konu hariç neredeyse hiç görmedim, o da tercih edilmemiş. Scyrox v6'nın devamı yoksa zaopin Z2 mini almak mantıklı mı? Shape olarak ergoyu da kullandım, gpx tarzını da kullandım, ikisine de alışığım.

zoapin z2 mini

scyrox v6

Merhaba, forumda gezerken Scyrox V6 gördüm ve şimdi almaya karar verdim fakat önüme zaopin Z2 mini 4K çıktı. Scyrox V6 şekil ve duruş olarak daha güzel dursa da zaopin Z2 Bluetooth olması artı, hotswap olması da bir artı, yapı olarak da daha kaliteli diyorlar, daha ucuz ve pil olarak da 2 katı. Diğer bir yandan Scyrox v6'yı herkes övüyor ve bence de hoş duruyor ama zaopin Z2 Mini'yi forumda 1-2 konu hariç neredeyse hiç görmedim, o da tercih edilmemiş. Scyrox v6'nın devamı yoksa zaopin Z2 mini almak mantıklı mı? Shape olarak ergoyu da kullandım, gpx tarzını da kullandım, ikisine de alışığım.

zoapin z2 mini

scyrox v6

Hafif mouseler tabii ki de 50-60 gramlik fare kalitesinde olmaz kasa konusunda. Hotswap olayi ise guzel ama switch degismek kolay zaten. Eger hard oyuncu degil isen zaopin al.

Hafif mouseler tabii ki de 50-60 gramlik fare kalitesinde olmaz kasa konusunda. Hotswap olayi ise guzel ama switch degismek kolay zaten. Eger hard oyuncu degil isen zaopin al.
Hardcore oyuncu değilim ama Scyrox V6 çok hoş görünüyor, yalan yok. Ancak dış görünüşe fazla takılmamak lazım. Zaopin Z2 Mini’yi kullanan pek görmedim, tek sorunum bu. O yüzden emin olamıyorum .Scyrox v6 kulanan çok var ve ben daha şikayet eden görmedim .

Hardcore oyuncu değilim ama Scyrox V6 çok hoş görünüyor, yalan yok. Ancak dış görünüşe fazla takılmamak lazım. Zaopin Z2 Mini'yi kullanan pek görmedim, tek sorunum bu. O yüzden emin olamıyorum. Scyrox V6 kulanan çok var ve ben daha şikayet eden görmedim.

Zaopin tecrübeli bir marka ve kasa kalitesi olarak Scyrox'dan daha iyi. Hard değilseniz zaten Scyrox'un sarjı uzun gitmiyor. Zaopin almanızı öneririm.

Zaopin tecrübeli bir marka ve kasa kalitesi olarak Scyrox'dan daha iyi. Hard değilseniz zaten Scyrox'un sarjı uzun gitmiyor. Zaopin almanızı öneririm.
Evet zaopin daha iyi gibi ama incleme ve kulanan sayısı çok az olduğu için galiba scyrox ile alacam . Zaopin z2 mini riskine gireceğimi zanetmiyorum şahsen ben baya izledim çok az videosu var ve onlarda sponsorlu nedense.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı