Scyrox V8 8K Wireless alınır mı?

Bütçe
2-4k

rocjelly

Centipat
Daha fazla  
Scyrox V8 8K Wireless mouse almayı düşünüyorum. Hakkında pek inceleme bulamadım. PixArt 3950 sensör kullanıyor ve 36 gr ağırlığında olması çok cazip geldi. Özellikle sarı rengine bayıldım. Deathradder V3 Pro içinde bütçemi arttırabilirim fakat ağırlık ve estetik açıdan scyrox daha sevimli geldi. Estetiğe fazla takılıyorum. Fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorum. Valorant oynuyorum, claw tutuyorum. El ölçüm 185X83.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba bende pazartesi sipariş edeceğim aldıysanız deneyimleriniz nasıldı.

Ürünü aldınız mı acaba?

Merhaba özür dilerim çok geç yazdım size e-postam kaybolmuştu ürünü aldım inanılmaz iyi bir mouseyi almanızı kesinlikle tavsiye ederim Trendyol üzerinden aldım şu anda fiyatı 2800 TL eğer sorunuz olursa lütfen sorun.

Hocam merhaba bende VXE R1 Pro Max aldım ön siparişten fiyatı bayağı bir düştü, harika bir mouse. İşimi de gayet iyi gördü 2 gündür kullanıyorum performance modda şarjı 90na düştü sizin şarj süreleri nasıl?

Ben mouseyi her zaman 8K da kullandığım için 1 gün rahat gidiyor sanırım sizin şarj süreniz daha iyi. Tabii ki bu süre kullandığım Hz göre değişiyor.

Anlık olarak V6 versiyonunu kullanıyorum. Aralarındaki tek fark shape zaten. Daha önce DAV3 Pro ve Sora V2 kullandım. Kesinlikle söyleyebilirim ki inanılmaz iyi bir mouse. Üçü arasından yine Scyrox'u seçerdim. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Scyrox serisi bence de kesinlikle F/P muadilleri 5bin TL civarındalar.

Scyrox serisi bence de kesinlikle F/P muadilleri 5bin TL civarındalar.
Deathadder V3 Pro'nun sıfırı 5 bin TL. Kullanırken çok hafif sıkmada babaanne evindeki 50 yıllık ahşap kapı gibi sesler çıkartıyordu. Scyrox'da tık yok. Sadece sensör, ağırlık, HZ değeri olarak değil, kullanılan malzeme olarak da çok kaliteliler.

Hocam merhaba, bende aynı fareyi almayı düşünüyorum. Lakin elim 19 cm civarında, benim elime uygunmudur acaba elim baya bir büyük zaten boyumda 192 cm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…