Scyrox V8 8K Wireless alınır mı?

Bütçe
2-4k
Ürün gaming.gen'de daha ucuz.

Size uymaz siz V6 modeline bakabilirsiniz. Sadece şekli farklı.

Tüm özellikler aynı sadece şekil farkı var dediğiniz gibi bu V6 modeli benim elime uygunluk gösterir diyorsunuz değil mi çünkü problem yaşamak istemiyorum cevabınız için teşekkür ederim sağ olun.

Tüm özellikler aynı sadece şekil farkı var dediğiniz gibi bu V6 modeli benim elime uygunluk gösterir diyorsunuz değil mi çünkü problem yaşamak istemiyorum cevabınız için teşekkür ederim sağ olun.
1740589856479.png

İkisi de o kadar büyük mouse değiller ama Scyrox V6 eline daha rahat uyar.

Hocam merhaba, bende aynı fareyi almayı düşünüyorum. Lakin elim 19 cm civarında, benim elime uygun mudur acaba elim bayağı bir büyük zaten boyumda 192 cm.

Benim de elim yaklaşık 18-19 cm mouse zaten fingertip veya claw tutuş için uygun ben figertip tuttuğum için bayağı kolay geliyor tutması eğer sizin de mouse tutuş şekliniz fingertip veya clawsa almanızı tavsiye ederim.

Benim de elim yaklaşık 18-19 cm mouse zaten fingertip veya claw tutuş için uygun ben figertip tuttuğum için bayağı kolay geliyor tutması eğer sizin de mouse tutuş şekliniz fingertip veya clawsa almanızı tavsiye ederim.
Peki v6 mı v8 mi galiba v6 biraz daha büyük onu almam daha mantıklı mı olur.

Peki V6 mı V8 mi galiba V6 biraz daha büyük onu almam daha mantıklı mı olur?

4 gram fazladan ağırlığı var sizi çok etkilemez diye düşünüyorum ama CS2, Valorant gibi oyunlar oynayıp bir de claw veya fingertip tutuşunuz varsa V8 çok daha mantıklı bir seçim olur.
Ama ben güvenemem daha büyük olsun diyorsanız V6 alabilirsiniz onda da fingertip ve claw tutuş yapılır V8 sadece claw ve fingertip için tasarlanmış bir kasaya sahip diye önermiştim.

Ne tür oyunlar oynuyosun Valorant CS tarzı oyunlarda nasıl benim önceki farede hızlı hareket edince 2 3 kere dönüyordu etrafımda bazen yere bakıyordu o tür sensör problemleri var mı?

Palm tutan birisi olarak aj159 apex benim elime tam uyuyor, palm tutanlar yükseklikten ziyade mouse enine odaklanmalı, scyrox v6 eni daha dar görünüyor v8'e göre, aj159 apex ile scyrox v8 shape birebir aynı, buna göre mukayese edebilirsiniz.

@Schwiartz @ca9an merhaba hocam mause yeni geldi sensörde hatalı kesim gibi veya kırık gibi bi gariplik var sizdede varmı böyle birşey acaba

Dosya Ekleri

• 20250322_104040.jpg
    20250322_104040.jpg
    216,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 20250322_104118.jpg
    20250322_104118.jpg
    218,1 KB · Görüntüleme: 53

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı