Mr. Reaper Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 489 Çözümler 6 23 Mart 2025 #21 Ripperman dedi: @Schwiartz @ca9an merhaba hocam mause yeni geldi sensörde hatalı kesim gibi veya kırık gibi bi gariplik var sizdede varmı böyle birşey acaba Genişletmek için tıkla... Kırık gelmiş hocam değişim talep edin. V8 kullanıyorum bende.
Ripperman dedi: @Schwiartz @ca9an merhaba hocam mause yeni geldi sensörde hatalı kesim gibi veya kırık gibi bi gariplik var sizdede varmı böyle birşey acaba Genişletmek için tıkla... Kırık gelmiş hocam değişim talep edin. V8 kullanıyorum bende.
A Arassq07 Picopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #22 Schwiartz dedi: Merhaba özür dilerim çok geç yazdım size e-postam kaybolmuştu ürünü aldım inanılmaz iyi bir fareyi almanızı kesinlikle tavsiye ederim Trendyol üzerinden aldım şu anda fiyatı 2800 TL eğer sorunuz olursa lütfen sorun. Genişletmek için tıkla... Hala kullanıyorsanız bir bozulma vs oldu mu tozdan sensoru bozuluyor gibi bir muhabbet vardı sizde oldu mu bende almayı düşünüyorum.
Schwiartz dedi: Merhaba özür dilerim çok geç yazdım size e-postam kaybolmuştu ürünü aldım inanılmaz iyi bir fareyi almanızı kesinlikle tavsiye ederim Trendyol üzerinden aldım şu anda fiyatı 2800 TL eğer sorunuz olursa lütfen sorun. Genişletmek için tıkla... Hala kullanıyorsanız bir bozulma vs oldu mu tozdan sensoru bozuluyor gibi bir muhabbet vardı sizde oldu mu bende almayı düşünüyorum.