Scyrox V8 8K Wireless mouse ayarları ne işe yarar?

913750

Picopat
Bu fareyi yeni aldım ve bu ayarların ne işe yaradığını bilmiyorum. Anlatabilir misiniz?

Bildiğim kadarıyla:

Lod: Mouse havaya kalktığında kaç milimetreye kadar algılamaya devam edeceği. (ben 2mm kullanıyorum, fareyi çok çevirmeniz gerektiği durumlarda fareyi havaya kaldırabilirsiniz 0mm'de havadaki hareket algılanmaz farenin yüzeye gelmesi beklenir. 1 ve 2mm'de mouse havadayken hala imleci oynatabilir.
Mouse pair: Bluetooth ile eşlemek.
Angle snapping: Mouse hareketlerini daha stabil tutmak.
Debounce time: Art arda yapılan mouse tıklamalarının arasına gecikme konup konmayacağı (0 ise gecikme yok, yaptığın anda yolluyor)
Polling rate: Farenin sisteme göndereceği veri sıklığı. Ne kadar yüksek değer seçerseniz o kadar iyi olur.

Benim bildiğim kadarıyla böyle, yanlışlar olabilir kusura bakmayın.

Bu fareyi yeni aldım ve bu ayarların ne işe yaradığını bilmiyorum. Anlatabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2550920

Hocam high Speed mode rekabetçi oyunlar için bir mod gecikmeyi azaltıyor diye biliyorum, lod ayarı farenin havadayken çalışmaya devam ettiği maksimum yükseklik, polling rate zaten farenin Hz değeri onu 4K veya 2K da kullanmanızı öneririm işlemciniz güçlüyse mouse pair ayarı kablosuz eşleştirme diye hatırlıyorum debounce time da bir anahtarın bir tuş basımını veya fare tıklamasını kaydetmesi için geçen süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…