Scyrox V8 alınır mı?

@328914 hocam haklı 8000i ben açıkçası çok stabil bir şekilde verebilen bir mouse doğru düzgün görmedim verenlerde 6 7 k e sporcu için bildiğin bir de gözünüz o kadarı ayırt edemeyebilir 4000 en ideali 2000 de 8000 dalgalı verebilir.

G203 Shape’ine alışıksan şunu öneririm:

2000 Hz en ideali, fazlalığı avantajı olacağına dezavantaj yaratıyor. Pil süresinin 8 saate düşmesini, oyunda stuttering ve hertz dalgalanması yaşanmasını istemiyorsanız 8000 Hertz kullanılmamalı. Çoğu profesyonel oyuncuya bakarsanız 8000 Hertz’e geçen var ama 1000 Hertz ve 2000 Hertz kullanan kişi sayısı daha fazla.
8000 Hertz kullanmam mantıksızsa VXE R1 almam daha mantıklı olmuyor mu arada kaldım. Valorant'ta aralarında ne kadar fark var?

Fiyat farkı için bir şey diyemem ama sensör falan her şey değişiyor ben öyle bir fırsatım olsa düşünmez arttırdım fiyatı.
Klavye ve mousepad alacağım için fazla harcama yapmak istemiyorum. Aralarında değecek bir fark varsa alırım ama.

8000 Hertz kullanmam mantıksızsa VXE R1 almam daha mantıklı olmuyor mu arada kaldım. Valorant'ta aralarında ne kadar fark var?

Klavye ve mouse pad alacağım için fazla harcama yapmak istemiyorum. Aralarında değecek bir fark varsa alırım ama.

Klavye ve mouse pad ne düşünüyorsunuz Syrox alırsanız güzel bir mouse pad çok iyi olur farklı konu açarsanız elimizden geleni yaparız.

VXE R1 malzeme kalitesi açısından çok kötü. Dokusu böyle pütür pütür olan bir Mouse’un oyunda hiç iyi hissettireceğini düşünmüyorum.
Mesela kullandığım Mouse’da UV mat kaplama var yanlış anlamayın ama Allah gibi bir şey kaplaması olmayan mouse’lara göre.

Scyrox V8’de de mat kaplama var. Güzel deniliyor ama 39 gram bir Mouse’un 7-8 ay sonrası esneme yapacağını düşünüyorum magnezyum olmadığı sürece o yapısını koruması imkansız.
Yine de alınır mı, alınır.

Alternatif olarak Fantech Helios II Pro S öneririm kendim de kullanıyorum:

Tamamen tarafsız olduğumu belirtmek isterim ki şayet ben alırken de bir çok mouse arasında seçimim bu yönden oldu ve düşünerek aldım.

Helios II Pro S’in ağırlığı 55 gram olduğu için Scyrox V8 kadar olmasa da Hafif ve yapı kalitesini daha iyi koruyacak bir halde. Zaten Fantech’in sitesinde önceki Helios II Pro modeline nazaran malzeme yapısı, esneme ve çatırdama üzerine çalışarak bu modeli oluşturduklarına bakabilirsiniz.

Bu bütçede Pixart 3950 istiyorum arkadaş takıntısı yoksa alınacak en iyi Mouse Fantech Helios II Pro S.
3395 sensör kullanıyor ama 3950 ile arasındaki fark zaten sizin ne oyununuza yansıyacak, ne de daha kötü bir deneyim yaşatacak bir fark değil. 3370 bile profesyonel oyunculukta yeterli seviyede bir sensörken 3395 çok yeterli, pazarlama stratejilerine sokulup takıntı yapmanın bir anlamı yok.

VXE R1 malzeme kalitesi açısından çok kötü. Dokusu böyle pütür pütür olan bir Mouse’un oyunda hiç iyi hissettireceğini düşünmüyorum.
Mesela kullandığım Mouse’da UV mat kaplama var yanlış anlamayın ama Allah gibi bir şey kaplaması olmayan mouse’lara göre.

Scyrox V8’de de mat kaplama var. Güzel deniliyor ama 39 gram bir Mouse’un 7-8 ay sonrası esneme yapacağını düşünüyorum magnezyum olmadığı sürece o yapısını koruması imkansız.
Yine de alınır mı, alınır.

Alternatif olarak Fantech Helios II Pro S öneririm kendim de kullanıyorum:

Tamamen tarafsız olduğumu belirtmek isterim ki şayet ben alırken de bir çok mouse arasında seçimim bu yönden oldu ve düşünerek aldım.

Helios II Pro S’in ağırlığı 55 gram olduğu için Scyrox V8 kadar olmasa da Hafif ve yapı kalitesini daha iyi koruyacak bir halde. Zaten Fantech’in sitesinde önceki Helios II Pro modeline nazaran malzeme yapısı, esneme ve çatırdama üzerine çalışarak bu modeli oluşturduklarına bakabilirsiniz.
Hocam scyrox kaplaması hissiyat olarak çok güzel, bastırınca falan sıkıntı yok. Uzun vadede haklı olabilirsiniz ama bu şikayete rastlamadım.

Hocam scyrox kaplaması hissiyat olarak çok güzel, bastırınca falan sıkıntı yok. Uzun vadede haklı olabilirsiniz ama bu şikayete rastlamadım.

Uzun vadede “muhtemelen” yapacaktır hocam. Dediğim gibi 39 gram tüy gibi bir şeyin malzeme yapısını uzun vadeli koruması imkansız, esneme ve çatırdama sorunları baş gösterecektir özellikle hor kullananlar için daha hızlı olacaktır bu. Kiminde olmaz, kiminde olur.

Uzun vadede “muhtemelen” yapacaktır hocam. Dediğim gibi 39 gram tüy gibi bir şeyin malzeme yapısını uzun vadeli koruması imkansız, esneme ve çatırdama sorunları baş gösterecektir özellikle hor kullananlar için daha hızlı olacaktır bu. Kiminde olmaz, kiminde olur.
Benimde aklıma en çok takılan soru buydu, uzun ömürlü olur mu? Sorusu. Şimdilik çok iyi gidiyor ama hafifliğinden dolayı benimde içimde bir tereddüt var, sizce iade edip uğraşmaya değer mi? Her eşyamı düzgün kullanıyorum, erken yıprattığım bir teknolojik aletim olmadı.

Benimde aklıma en çok takılan soru buydu, uzun ömürlü olur mu? Sorusu. Şimdilik çok iyi gidiyor ama hafifliğinden dolayı benimde içimde bir tereddüt var, sizce iade edip uğraşmaya değer mi? Her eşyamı düzgün kullanıyorum, erken yıprattığım bir teknolojik aletim olmadı.

Yani iade etmeye değer mi konusuna ben çok cevap veremem hocam benim dediklerimin bir tam bir kesinliği yok ama muhtemelen olur gibi geliyor.

Helios II Pro S sensör olarak da daha iyi mekanik switch olduğu için. Mekanik switch çift tıklama yapar algısı var insanlarda ancak yeni mekanik switch’lerde çift tıklama diye bir olayın olması çok düşük bir ihtimal. Uygulamada 0 ms tepki süresini seçili kullanıyorum hatta uygulama çift tıklama olabilir demesine rağmen hiçbir çift tıklama problemi yaşamadım üzerindeki Switch’ler ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı