Arda_26 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:09 #1 Oyundaydım çalışıyordu sonra şarjı bitti. Kabloyu taktım fareye şarj olması için ve çalışması lazım ama çalışmadı. Neden olur?
Oyundaydım çalışıyordu sonra şarjı bitti. Kabloyu taktım fareye şarj olması için ve çalışması lazım ama çalışmadı. Neden olur?
Çözüm Mehmetkayice Bugün 14:14 Fareyi kapatıp ardından, farenin USB'sini bilgisayardan çekiniz. Ardından fareyi açıp tekrar USB'yi kasa takıp dener misin?
Fareyi kapatıp ardından, farenin USB'sini bilgisayardan çekiniz. Ardından fareyi açıp tekrar USB'yi kasa takıp dener misin?
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.212 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:14 #2 Fareyi kapatıp ardından, farenin USB'sini bilgisayardan çekiniz. Ardından fareyi açıp tekrar USB'yi kasa takıp dener misin? Artı 0 Eksi Çözüm
Fareyi kapatıp ardından, farenin USB'sini bilgisayardan çekiniz. Ardından fareyi açıp tekrar USB'yi kasa takıp dener misin?
KS KS Arda_26 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:08 #3 Oldu teşekkür ederim. Artı 0 Eksi