Scyrox V8 için mouse pad önerisi

batuhan231

Picopat
Rica ederim ne demek.

Bu arada A7'de claw. Ben Scyrox V6 yerine V8 almalısın dedim yanlış anlaşılma olmasın. Beğendiğini al.

Yok yok, Scyrox'u uzun süredir duymaya başladım, çok övülüyor o yüzden aklımda zaten vardı. Scyrox V8 alacağım, bir de çok soru sordum rahatsız etmiyorum değil mi? Mouse pad olarak Wraith Spirit of Aim Mousepad düşündüm. Sorunu var mı Speed ve hybrid diye seçeneği var hangisi alınmalı? Beyazını alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok yok Scyrox'u uzun süredir duymaya başladım çok övülüyor o yüzden aklımda zaten vardı Scyrox V8 alacağım bir de çok soru sordum rahatsız etmiyorum değil mi mouse pad olarak Wraith Spirit of Aim Mousepad düşündüm sorunu var mı Speed ve hybrid diye seçeneği var hangisi alınmalı. Beyazını alacağım.

Yok yok ne rahatsızlığı. Keyfim benim bu. Mouse pad ben Klasse Gear Pro kullanıyorum. 90x40 desen de seçtim. Bence gayet iyi. Mouse pad hastası biri değilim. Ama insanlar Spirit of Aim'i çok övüyor cidden. Sen bilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok yok ne rahatsızlığı. Keyfim benim bu. Mouse pad ben Klasse Gear Pro kullanıyorum. 90x40 desen de seçtim. Bence gayet iyi. Mouse pad hastası biri değilim. Ama insanlar spirit of Aim'i çok övüyor cidden. Sen bilirsin.

Uyarı yedim her şeye uyarı atıyorlar, neyse hocam aklıma takılan bir şey var Scyrox V8 için ayrı olarak skatez almak değer mi kendi skatezleri kötü mü? Çok bir fark hissetmeyeceksem uğraşmak istemiyorum. Skatez lazımsa önerileriniz neler. Bir de stokda yok Scyrox V8 ne zaman gelir?

Son düzenleme:
Uyarı yedim her şeye uyarı atıyorlar, neyse hocam aklıma takılan bir şey var Scyrox V8 için ayrı olarak skatez almak değer mi kendi skatezleri kötü mü? Çok bir fark hissetmeyeceksem uğraşmak istemiyorum. Skatez lazımsa önerileriniz neler. Bir de stokda yok Scyrox V8 ne zaman gelir?
Eskiyene kadar stok skatezleri kullanın mouse pad olarak spirit of aim öneririm pürüzlü yüzey isterseniz hibriti pürüzsüz isterseniz speed yüzeyini alabilirsiniz

Eskiyene kadar stok skatezleri kullanın mouse pad olarak spirit of aim öneririm pürüzlü yüzey isterseniz hibriti pürüzsüz isterseniz Speed yüzeyini alabilirsiniz.

V6 almaya karar verdim bir de longteng huoyun alacağım 50% hybrid 50% Speed bütçem yok daha fazlasına birkaç ay sonra spirit of aim alırım hem 2 tane mousepadim olmus olur(başka var da iyi diyemem) skatez konusunda çok kafam karışmıştı sağ olun.

V6 almaya karar verdim bir de longteng huoyun alacağım 50% hybrid 50% Speed bütçem yok daha fazlasına birkaç ay sonra spirit of aim alırım hem 2 tane mousepadim olmus olur(başka var da iyi diyemem) skatez konusunda çok kafam karışmıştı sağ olun.
Boşuna longteng almayın %50 hibrit %50 speed değil %60-65 speed yüzeyi bence boşuna para harcamayın direk spirit of aim alıp kullanın

Bilemiyorum 40 45% hybrid olsun o zaman yani zaten birkaç aya alacağımı söyledim CPU için soğutucu alacağım o yüzden yükseltmem çok mümkün değil şuhan.
Siz bilirsiniz 2 tane mouse pad gereksiz bence 2 sini alacağına x-raypad falan alırsınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı