Scyrox V8 şarjı çok hızlı bitiyor

• Konuyu başlatan khun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 717

khun

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, mouse elime ulaşalı 1 saat oldu olmadı. Web-driverinde ayarlarına bakıyordum ki şarjı sanki saniye gibi iniyor. 5dk ayarlar kısmında gezdim ve 99 olan şarjı 85'lere kadar indi. Arada 8K Hz falan aldım denemek için ama 10 saniye bile durmadı 8K Hz'de. Standart ayarlarıyla denedim. Sadece DPI'ı 1600 yaptım o kadar. Saniye gibi iniyor.

Kısa sürede bu kadar inmesi şarjının 1 gün bile dayanmayacağını düşündürdü. O yüzden sizin farede de böyle mi diye merak ettim açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ayarlar ekranı çok enteresan deli gibi pil tüketiyor, biraz ayarları kurcalasan 95 90 89 88 87 diye şarjı emiyor artık hata mı var bilmiyorum ama bende de öyleydi.

Sonra normal kullanmaya başlayınca şarjı oturuyor, daha uzun götürüyor.

O ayarlar ekranı çok enteresan deli gibi pil tüketiyor, biraz ayarları kurcalasan 95 90 89 88 87 diye şarjı emiyor artık hata mı var bilmiyorum ama bende de öyleydi.

Sonra normal kullanmaya başlayınca şarjı oturuyor, daha uzun götürüyor.
Evet hocam cidden öyle. Şuan normal kullanmaya devam edebilirim o zaman değil mi ? Ayarlar kısmında mı öyle yani sadece ?

Evet hocam cidden öyle. Şuan normal kullanmaya devam edebilirim o zaman değil mi ? Ayarlar kısmında mı öyle yani sadece ?
Hocam aynı mouse bende var 1k hz kablosuz modda tamı tamına 14 saat kullanımda sorun çıkartmadı şarj kısımına bakmak yerine mouse yanındaki ışığı arada yoklayın eğer yanıp sönüyorsa şarja takın.

Hocam aynı mouse bende var 1K Hz kablosuz modda tamı tamına 14 saat kullanımda sorun çıkartmadı şarj kısımına bakmak yerine mouse yanındaki ışığı arada yoklayın eğer yanıp sönüyorsa şarja takın.

Hocam şu anda kablosuz kullanıyorumda ışık yanmıyor hiç yanda azaldığında mı yanmaya başlayacak acaba?

Aynen ayarlar kısmı öyle deli gibi emiyor normalde uzun götürüyor.

Teşekkürler. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı