Scyrpx V8 mouse kaç Hz'de kullanılmalı?

Çokça Valorant CS oynuyorum o zaman 2K Hz kullanıyorum ideal yani değil mi?

Intel i3 12100
Şahsen, 1000 Hz’nin üzerine çıkmanı önermem; aksi halde input lag gibi sorunlar yaşayabilirsin. İşlemciyi gereksiz yere yormaya da gerek yok. Eğer 5600 gibi bir işlemcin olsaydı, 4000 Hz’ye kadar zorlanabilirdi.

Şahsen, 1000 Hz'nin üzerine çıkmanı önermem; aksi halde input lag gibi sorunlar yaşayabilirsin. İşlemciyi gereksiz yere yormaya da gerek yok. Eğer 5600 gibi bir işlemcin olsaydı, 4000 Hz'ye kadar zorlanabilirdi.

Yanlış anlama kral o kadar kafam karıştıki şimdi biraz daha araştırdım FPS oyunlarında 8K Hz çok belli oluyor yazıyorlar nasıl oynayacağım kafam karıştı.

Yanlış anlama kral o kadar kafam karıştıki şimdi biraz daha araştırdım FPS oyunlarında 8K Hz çok belli oluyor yazıyorlar nasıl oynayacağım kafam karıştı.
Estağfurullah. İşlemcin 8000 hz için yeterli değil hatta 8000 hz gerekli bile değil. Hz değeri arttıkça işlemci kullanım oranı da yükseliyor haliyle işlemci tabanlı oyunlar oynadığında kasma ve donma gibi hatalar meydana gelebilir. 1000-2000 arası gayet ideal.

Çoğu e sporcu 1000 Hz de oynuyor zaten, öyle ahım şahım farkları yok 2000 Hz de kullan yeterde artar bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı