Quanic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 1.548 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer PCMR diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #21 Ket dedi: Alınca ufaktan bir inceleme yazar mısın? Bende alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Buraya detayları ve test sonucunu atarım hocam. ^^
Ket dedi: Alınca ufaktan bir inceleme yazar mısın? Bende alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Buraya detayları ve test sonucunu atarım hocam. ^^
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 25 Kasım 2020 #22 Quanic dedi: testte bir hata var ama ne onu çıkaramadım. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi bakınca 52 desibel çok abartı geldi. Hata olması muhtemel, ancak yine de birkaç desibel olması normal gibi. Mugen 5 hayırlı olsun diyelim.
Quanic dedi: testte bir hata var ama ne onu çıkaramadım. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi bakınca 52 desibel çok abartı geldi. Hata olması muhtemel, ancak yine de birkaç desibel olması normal gibi. Mugen 5 hayırlı olsun diyelim.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 25 Kasım 2020 #23 Hayırlı olsun hocam. Bol OC'lu oyunlar.
Quanic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 1.548 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer PCMR diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #24 Son 1 tane kaldı hocam bu fiyatta birdaha bulunmaz. Elinizi çabuk tutun bence Gelince buraya incelememsi bir şey atarak güncelleyeceğim. Dosya Ekleri Screenshot_20201126-115022.png 30,4 KB · Görüntüleme: 108 Screenshot_20201126-115313.png 42,7 KB · Görüntüleme: 111
Son 1 tane kaldı hocam bu fiyatta birdaha bulunmaz. Elinizi çabuk tutun bence Gelince buraya incelememsi bir şey atarak güncelleyeceğim.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 26 Kasım 2020 #25 O soğutucu QP'nin sitesinde de aynı fiyatta. Scythe Mugen 5 Intel ve AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu (qp.com.tr)
O soğutucu QP'nin sitesinde de aynı fiyatta. Scythe Mugen 5 Intel ve AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu (qp.com.tr)
Quanic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 1.548 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer PCMR diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #26 Mithat Berhan dedi: O soğutucu QP'nin sitesinde de aynı fiyatta. Scythe Mugen 5 Intel ve AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu (qp.com.tr) Genişletmek için tıkla... Fark ettiyseniz 455'e aldım ben Üstelik QP'deki stok da sınırlı. Kaldı ki Trendyol'daki satici da QP.
Mithat Berhan dedi: O soğutucu QP'nin sitesinde de aynı fiyatta. Scythe Mugen 5 Intel ve AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu (qp.com.tr) Genişletmek için tıkla... Fark ettiyseniz 455'e aldım ben Üstelik QP'deki stok da sınırlı. Kaldı ki Trendyol'daki satici da QP.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 26 Kasım 2020 #27 Yok, satıcının kendi sitesinde de olduğunu ve yine uygun olduğunu berlittim. 469 lira da indirimli. O minik fiyat farkını QP değil de Trendyol yapmıştır büyük ihtimalle.
Yok, satıcının kendi sitesinde de olduğunu ve yine uygun olduğunu berlittim. 469 lira da indirimli. O minik fiyat farkını QP değil de Trendyol yapmıştır büyük ihtimalle.
Quanic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 1.548 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer PCMR diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #28 Mithat Berhan dedi: Yok, satıcının kendi sitesinde de olduğunu ve yine uygun olduğunu berlittim. 469 lira da indirimli. O minik fiyat farkını QP değil de Trendyol yapmıştır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Trendyol ana mağaza stoğuna direk bağlı diye biliyorum ben. Yani burda bitince qpde de bitecek şeklinde. Eğer yanlışsam düzeltiniz^^
Mithat Berhan dedi: Yok, satıcının kendi sitesinde de olduğunu ve yine uygun olduğunu berlittim. 469 lira da indirimli. O minik fiyat farkını QP değil de Trendyol yapmıştır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Trendyol ana mağaza stoğuna direk bağlı diye biliyorum ben. Yani burda bitince qpde de bitecek şeklinde. Eğer yanlışsam düzeltiniz^^
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 26 Kasım 2020 #29 Belli olmaz, bir bakarsanız kendi siteleri için saklamışlardır Şaka bir yana büyük ihtimal ile bitecektir.
Belli olmaz, bir bakarsanız kendi siteleri için saklamışlardır Şaka bir yana büyük ihtimal ile bitecektir.
Quanic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 1.548 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer PCMR diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #30 Mithat Berhan dedi: Belli olmaz, bir bakarsanız kendi siteleri için saklamışlardır Şaka bir yana büyük ihtimal ile bitecektir. Genişletmek için tıkla... Dün akşam konuyu açtığımda 64 ürün kalmıştı. Normalde akșam sipariş edecektim. 2 olarak görünce panikleyip hemen sipariş verdim. Bu kadar hızlı giderken dayanacağını sanmam.
Mithat Berhan dedi: Belli olmaz, bir bakarsanız kendi siteleri için saklamışlardır Şaka bir yana büyük ihtimal ile bitecektir. Genişletmek için tıkla... Dün akşam konuyu açtığımda 64 ürün kalmıştı. Normalde akșam sipariş edecektim. 2 olarak görünce panikleyip hemen sipariş verdim. Bu kadar hızlı giderken dayanacağını sanmam.