Scythe Ninja 4 Ne Kadar Eder?

Makaleler
17
Daha fazla  
Merhabalar. Zamanında bunu son ürün olduğundan uygun sayılabilecek bir fiyattan almıştım. Ryzen sisteme geçtiğim için boşta kaldı. Kullanmayı çok isterdim ancak AM4 uyumlu değil ve kiti satın alabileceğim bi' yer bulamadım. Bu sebeple satmayı düşünüyorum. Ürünün sıfırdan farkı yok.

Son düzenleme:
Scythe EU GmbH ile iletişime geçmeyi denediniz mi?
Zamanında bende Cryorig firmasının M9a ürününü almıştım iletişime geçip, form doldurtmuşlardı ücretsiz olarak AM4 kitini yollamışlardı. İletişime geçmediyseniz bir ihtimal şansınızı deneyim derim.

Yüksek ihtimal 250TL civarına almışsınızdır bu modeli hatta Nanokatalog'dan almayı planlıyordunuz ben olsam elden çıkarmak kaidesi ile 210TL + kargo alıcıya ait olcak şekilde satardım şuanki kur belli zaten.

@Ali Rıza09 Aynen. İncelemesini de yapmıştım hatta. Kit olayına gelirsek, kargoyu karşılamak şartıyla gönderiyorlar diye biliyorum ancak bunu beklemeye niyetim yok. Satılmazsa beklemek zorunda kalacağım. Güncel satış fiyatı yok ürünün. Ebay'da tek ilan var. Ona da 40 dolar yazmış satıcı. Hava soğutmada zirveye oynayan bu soğutucu neden bu kadar ucuza gidiyor acaba?

Elbette performansına değincek kelimem yok ancak ben aldığım ürünü kullanıcıyı da düşünerek faturadaki fiyatın aynısı veya daha fazla fiyata vermem.
Ürünün zamanında Avrupa'da baktığım kadarı ile 40$ ila 56.99$ arası perakende fiyat etiketine sahipmiş. Ben 210TL + kargo alıcı şeklinde uygun fiyatlı olduğunu düşünüyorum aceleniz yoksa fiyatı yükseltebilirsiniz tabi malın sahibi sizsiniz ister 200'e satarsınız, ister 300'e orası size kalmış.

Scythe ile iletişim kurdum. Olumlu dönerlerse ürünü kullanacağım. Çünkü hangi soğutmayı alırsam alayım (360mm AIO'lar hariç) bundan öteye gitmeyecek. Ayrıca 3700X 1.45V'ta en fazla 130W falan çeker diye düşünüyorum. İşlemciyi 1.45V'ta çıkarabildiğim en yüksek frekansa çıkarmak istiyorum. Herhangi bir testini bulamadım ancak 1.325V'da 110W çekiyor 3700X. 8700K 140W çekerken 70 dereceye ulaşmıyordu sıcaklıklar.

Scythe ile iletişim kurdum. Olumlu dönerlerse ürünü kullanacağım. Çünkü hangi soğutmayı alırsam alayım (360mm AIO'lar hariç) bundan öteye gitmeyecek. Ayrıca 3700X 1.45V'ta en fazla 130W falan çeker diye düşünüyorum. İşlemciyi 1.45V'ta çıkarabildiğim en yüksek frekansa çıkarmak istiyorum. Herhangi bir testini bulamadım ancak 1.325V'da 110W çekiyor 3700X. 8700K 140W çekerken 70 dereceye ulaşmıyordu sıcaklıklar.
Bencede vercekleri cevaba göre satma planını şimdilik askıya al elindeki soğutucuyu zamanında şayan bir fiyata aldın. Sonuçları paylaşırsın burda merak sadece. :D
Kasayı satamamışsın imzada parıldıyor vaz mı geçtin yoksa? :)

@Ali Rıza09 Taşıma sırasında pleksisi yok olmuş adeta. Çiziliyor diye aldığımdan beri silmemiştim. Şimdi aşırı çizik var üzerinde. Fiyatı da çok düşer diye satmaktan vazgeçtim. Satma amacım da büyük kasa olmasıydı. Bu arada Scythe kargo dahil €3.99 istiyor AM4 kiti için.

Son düzenleme:
@Ali Rıza09 Şimdilik gönderecekleri net değil ancak fiyatı buymuş 🙂. Bana yaklaşık 35 TL'ye patlayacak. Değeceğini biliyorum ancak beklemek zor geliyor nedense 😁. Zaten stok soğutucuyu da (Wraith Prism) satıyorum. Şimdi o satılırsa 1-2 hafta kadar PC'siz kalacağım. Henüz yeni moderatör olmuşken görevi bırakmak zorunda kalmak istemiyorum.

Soğutucusuz kalmaktansa stok soğutucuyu satma işini erteleyebilirsin. Ne zaman AM4 kiti alır veya elindeki soğutucuyu satıp yerine başka bir soğutucu kullanırsın stok soğutucuyu o zaman satarsın.

İkisini birden satıp düşündüğümden daha iyi soğutucu alacağım diyorsan o zaman bekleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı