SD kart içindeki dosyalar silinmiyor

SteelEagle

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Samsung 16 GB EVO
Merhaba. 16 GB Samsung SD kartım var. İçinde bazı dosyalar var ama bunlar silinmiyor. Biçimlendirmeyi ve CMD üzerinden formatlamayı denedim olmadı. Biçimlendirildi diyor ama içindekiler hala duruyor. Sadece silme değil içine başka veri de yazılmıyor söküp taktığımda eski haline dönüyor. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim ama yine olmadı.

Belki kaydırma kilidi bozulmuş olabilir. Şu yöntemi deneyin mesela, "Windows tuşu + X" çıkan menüden "disk yönetimi". Açılan pencerede bilgisayarınıza bağlı depolama aygıtları görünecek. Oradan SD kartı bulup "sağ tık-- birimi sil" yazana tıklayın. Silindikten sonra " sağ tık-- yeni basit birim" diyerek adımları tamamlayın. Sonuç olumsuz olursa buraya yazın başka bir uygulama önermeye çalışırım.

Not: Disk yönetiminden sileceğiniz bölümün SD kart olduğundan emin olun. Yanlışlıkla farklı birim silerseniz verilerinizi kaybedersiniz. İsimden anlayamazsanız boyutlarına bakmayı deneyin.

Belki kaydırma kilidi bozulmuş olabilir. Şu yöntemi deneyin mesela, "Windows tuşu + X" çıkan menüden "disk yönetimi". Açılan pencerede bilgisayarınıza bağlı depolama aygıtları görünecek. Oradan SD kartı bulup "sağ tık-- birimi sil" yazana tıklayın. Silindikten sonra " sağ tık-- yeni basit birim" diyerek adımları tamamlayın. Sonuç olumsuz olursa buraya yazın başka bir uygulama önermeye çalışırım.

Not: Disk yönetiminden sileceğiniz bölümün SD kart olduğundan emin olun. Yanlışlıkla farklı birim silerseniz verilerinizi kaybedersiniz. İsimden anlayamazsanız boyutlarına bakmayı deneyin.
Onu da denedim. Hatta başka kart okuyucuyla da denedim değişen olmadı ne yazık ki

Benim aklıma daha iyi bir çözüm gelmedi maalesef. Nette araştırırken bunu buldum. Burada o kilit kısmının karşısındaki küçük çentik kısma bant yapıştırarak daha sonra "CMD" adımlarını yapıyor. Buna bir bakın isterseniz işe yarayabilir.

Maalesef bu da işe yaramadı. Dönüştürücü ile USB üzerinden de denedim olmuyor. Sanırım dijital olarak bi koruma var ya da hafıza kartı bozuldu ne yaptıysam çözemedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı