Çözüldü SD kart kullanarak PC formatlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetygel

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Komut satirina uyguladiğim bazi işlemlerden sonra PC çöktü. O yüzden format atmam lazim. Telefondaki SD karta Windows 10 kurup onu bilgisayara kurmam mümkün mü? Bilgisayarin SD karti okumasini sağlayan bir aparat da var.

Çözüm
Zamanında SD karttan boot ettirmeyi çok denedim ancak SD kart boot menüde görünmedi bir türlü. 3 PC de denedim ancak olmadı.

Telefon ile SD karta yazdırabilirsiniz ancak bilgisayarda onu boot ettirmeniz zor. USB üstünden bağlarsanız boot eder ancak okuma hızı düşük olacağı için kurulum çileye döner. Setup sürekli çöker.
Merhaba arkadaşlar. Komut satirina uyguladiğim bazi işlemlerden sonra PC çöktü. O yüzden format atmam lazim. Telefondaki SD karta Windows 10 kurup onu bilgisayara kurmam mümkün mü? Bilgisayarin SD karti okumasini sağlayan bir aparat da var.

Olur ama Rufus gibi bir programla ISO'yu seçip write yapmalısınız.

Onun yerine 5dk int kafeye gidip rufustam yazdırın flash belleğe.

Zamanında SD karttan boot ettirmeyi çok denedim ancak SD kart boot menüde görünmedi bir türlü. 3 PC de denedim ancak olmadı.

Telefon ile SD karta yazdırabilirsiniz ancak bilgisayarda onu boot ettirmeniz zor. USB üstünden bağlarsanız boot eder ancak okuma hızı düşük olacağı için kurulum çileye döner. Setup sürekli çöker.

Çözüm

Peki nasıl SD karta yazdırabilirim telefondan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında birisi söylemişti.

Bir bakar misin Microsoft'un sitesinden bu şekilde indirdim ISO'yu doğru değil mi?

Bir de sürüm seç kismimda sadece Windows 10 multi Edition var sorun olmaz değil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230813-105804.png
    Screenshot_20230813-105804.png
    112,4 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Geri
Yukarı