Keylumur Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 154 Yer burdur 19 Mart 2021 #1 Bilgisayara SD kart taktıktan sonra tüm USB portları 1.1 oldu çok yavaş çalışıyorlar, USB bellek taktığımda yüksek boyutlu dosya atmakta zorlanıyorum. Diğer PC'ime de bu SD kart mı nedir, onu takttım, onlar da 1.1 oldu. :/ Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2021
Bilgisayara SD kart taktıktan sonra tüm USB portları 1.1 oldu çok yavaş çalışıyorlar, USB bellek taktığımda yüksek boyutlu dosya atmakta zorlanıyorum. Diğer PC'ime de bu SD kart mı nedir, onu takttım, onlar da 1.1 oldu. :/
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.025 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 19 Mart 2021 #2 O halde kullandığınız SD kartı ve adaptörünü değiştirin. O da olmazsa SD kart olmadan kullanmalısınız ne yazık ki. Artı 0 Eksi
O halde kullandığınız SD kartı ve adaptörünü değiştirin. O da olmazsa SD kart olmadan kullanmalısınız ne yazık ki.
KS KS Keylumur Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 154 Yer burdur 20 Mart 2021 #3 Enes3078 dedi: O halde kullandığınız SD kartı ve adaptörünü değiştirin. O da olmazsa SD kart olmadan kullanmalısınız ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... SD kartti cikarttim zaten adaptorude çikaram Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: O halde kullandığınız SD kartı ve adaptörünü değiştirin. O da olmazsa SD kart olmadan kullanmalısınız ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... SD kartti cikarttim zaten adaptorude çikaram