USB 2.0 portları 1.0 hızında çalışıyor

• Konuyu başlatan djxeon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.202

djxeon

Kilopat
Daha fazla  
Kasamın anakartındaki arka USB portları (6 tane) hepsi 1.0 hızında çalışıyor. Özellikler;
RAM: 8 GB
İşlemci: Intel Quad Core Q9505.
İşletim Sistemi: Windows 7 64X.
Ana kart: ASUS P5Q-WS.

Not: Driver'ları orijinal sitesindan indirdim, BIOS güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasamın anakartındaki arka USB portları (6 tane) hepsi 1.0 hızında çalışıyor. Özellikler;
RAM: 8 GB
İşlemci: Intel Quad Core Q9505.
İşletim Sistemi: Windows 7 64X.
Ana kart: ASUS P5Q-WS.

Not: Driver'ları orijinal sitesindan indirdim, BIOS güncel.
Mesela ne kadarlık bir yazma veya okuma hızı sunabiliyor size?

3.0 hdd baglandıgında saniyede max.1mb okuma yapıyor üstüne cıkmıyor
Ne yazdırmaya/okutmaya çalışıyorsunuz ki? Bu da önemli ama. Size tavsiyem şu, disk mark programı USB'ye takılan HDD'yi görüyor, bir de programla test edin dilerseniz. Çünkü içinde küçük boyutlu çok dosya/klasör olan verileri okuma hızı USB serilerinde çok fark ediyor. Mesela USB 3.1 bile bu tip dosyaları saniyede 3-5 MB hızıyla okuyor, hatta daha düşük bile.

Mesela ablam için kpss video arşivi var onu PC aktariyorum 500 kb ile başlayıp max 1mb ta ulaşıyor hizi videoların genelde hepsi 500 MB civarında söylediğiniz yazılımları akşam eve geçip sonuçlarını atabilirim ancak
Bütün USB portlarını denediğimde altta bu aygıt USB 2.0 portuna bağlanırsa daha hızlı çalışabilir ibaresi veriyor
merhaba geç cevap verdim k.bakmayın istediğiniz test ve aktarma oranları resimde mevcut

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı