Sd Karta Uygulamanin sistemin izin verdigi kadar verisini tasiyabilirsiniz. Uygulamanin tamamini tasiyamazsiniz.! İllegal yollari var tabiki uygulamanin tamamini tasimanin ama tavsiye etmem sistemin kararsiz calismasina neden olabilir..Sd kart aldım ama uygulama yükleyip veya taşıyamıyorum. Nasıl yapılıyor ?
Robot olayını mı kastettiniz ?Sd Karta Uygulamanin sistemin izin verdigi kadar verisini tasiyabilirsiniz. Uygulamanin tamamini tasiyamazsiniz.! İllegal yollari var tabiki uygulamanin tamamini tasimanin ama tavsiye etmem sistemin kararsiz calismasina neden olabilir..
Bununla ilgili videoları gösterir misiniz zamanında bende çok aradım en fazla ulaştığım bilgi Link2SD veya App2SD falan oldu.Dostum benim telefonumda hafıza sıkıntısı olduğu için bu konuyu uzun uzun araştırmıştım. Telefonu bilgisyara bağlayıp cmd'den belirli kodlar yazarak hafıza kartının belirli bir bölümünü telefonun hafızasına ekleyebiliyorsunuz. Ama bazı sorunlar oluyor mesela uygulamalara veya oyunlara girerken takılıyor donuyor. Ya da telefonda boş alan olmasına rağmen Play Store'dan oyun falan indiremiyorsunuz.
Dostum videoyu bulamıyorum! [emoji55]Bununla ilgili videoları gösterir misiniz zamanında bende çok aradım en fazla ulaştığım bilgi Link2SD veya App2SD falan oldu.
Root edip hafiza kartinin bir bolumunu dahili hafizaya eklemek gibi ama uygulamalar biraz gec acilmakta HTC Wildirfire S 25 adet uygulama yuklemistim bu sayede sabir isteyen isler tabiki..Robot olayını mı kastettiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.