SD karta nasıl uygulama yüklenir ve taşınır ?

Sd kart aldım ama uygulama yükleyip veya taşıyamıyorum. Nasıl yapılıyor ?
Sd Karta Uygulamanin sistemin izin verdigi kadar verisini tasiyabilirsiniz. Uygulamanin tamamini tasiyamazsiniz.! İllegal yollari var tabiki uygulamanin tamamini tasimanin ama tavsiye etmem sistemin kararsiz calismasina neden olabilir..

Her uygulama SD Kart'a taşınmaya izin vermiyor, izin veren uygulamaların da bütün dosyalarını taşıyamazsınız. Her uygulamayı taşıyabilmek için telefonu rootlamak gerekiyor ve Link2SD uygulaması ile SD Kart'a taşımak gerekiyor ancak Link2SD bile bütün dosyalarını SD Kart'a taşıyamaz, bir kısmı yine telefonda kalır.

Dostum benim telefonumda hafıza sıkıntısı olduğu için bu konuyu uzun uzun araştırmıştım. Telefonu bilgisyara bağlayıp cmd'den belirli kodlar yazarak hafıza kartının belirli bir bölümünü telefonun hafızasına ekleyebiliyorsunuz. Ama bazı sorunlar oluyor mesela uygulamalara veya oyunlara girerken takılıyor donuyor. Ya da telefonda boş alan olmasına rağmen Play Store'dan oyun falan indiremiyorsunuz.

Dostum benim telefonumda hafıza sıkıntısı olduğu için bu konuyu uzun uzun araştırmıştım. Telefonu bilgisyara bağlayıp cmd'den belirli kodlar yazarak hafıza kartının belirli bir bölümünü telefonun hafızasına ekleyebiliyorsunuz. Ama bazı sorunlar oluyor mesela uygulamalara veya oyunlara girerken takılıyor donuyor. Ya da telefonda boş alan olmasına rağmen Play Store'dan oyun falan indiremiyorsunuz.
Bununla ilgili videoları gösterir misiniz zamanında bende çok aradım en fazla ulaştığım bilgi Link2SD veya App2SD falan oldu.

Zaten yapmanı da önermem. Böyle saçma sapan bir şey oluyor.
Screenshot_2018-09-08-09-10-50.jpeg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı