İndirebilirsiniz %100 ama bu işleri hiç yapmadıysanız telefonu brick edebilirsiniz. Telefon brick olursa bir de ROM atmanız gerekir bu da işinizi uzatır yani yapabiliceğinizden eminseniz yapın.
İndirebilirsiniz %100 ama bu işleri hiç yapmadıysanız telefonu brick edebilirsiniz. Telefon brick olursa bir de ROM atmanız gerekir bu da işinizi uzatır yani yapabiliceğinizden eminseniz yapın.
Unroot edince garantiye giriyor cihaz firma anlayamaz root lu olup olmadığını anca garantiye gidince öğrenirler hala root lu ise.
Kingroot ile yaptım rootu şu an rootlandı bir program aracılığı ile de baktım. Hocam artık SD karta oyun indirebilir miyim? Ayarlamam falan mı gerekiyor?
Hocam işin burasındaysanız, iyi bir araştırma yapmadan bir şeylerle girişmenizi tavsiye etmiyorum. SD karta atacağım diye uygulamayı, değecek bir işlem de değil.
Hocam benim telefon SM-A205F, rootlu ve crDroid kurulu ama SD karttan nasıl oyun oynanır pek anlayamadım yardımcı olur musunuz (yeni konu açmaya üşendim çok zamanımda yok)