SD karta oyun yüklenir mi?

Root atınca SD karta uygulama oyun vb indirebilir miyim kesin olarak?

İndirebilirsiniz %100 ama bu işleri hiç yapmadıysanız telefonu brick edebilirsiniz. Telefon brick olursa bir de ROM atmanız gerekir bu da işinizi uzatır yani yapabiliceğinizden eminseniz yapın.
Garantisi varsa garanti dışı sayılıyor. Yapmanızı önermem. Dikkatli olun.

Unroot edince garantiye giriyor cihaz firma anlayamaz root lu olup olmadığını anca garantiye gidince öğrenirler hala root lu ise.

Telefoncu atarmı root? Bu gün gideceğim zaten.

Telefoncu atarmı root? Bu gün gideceğim zaten.

Uğraşıcaklarını sanmıyorum. Bende ilk başta zor sanıyordum götürdüm telefoncuya ben yapamam demişti sonra 15 dk da kendim yapmıştım.

Gayet basit anlatmış aslında. Dediğim gibi ilk başta zor gelsede aşırı kolay bir işlem.
Bu videodan yapıyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Gayet basit anlatmış aslında. Dediğim gibi ilk başta zor gelsede aşırı kolay bir işlem.
Home tuşu yok telefonda bu taktikle de yapamadım.

Kingroot ile yaptım rootu şu an rootlandı bir program aracılığı ile de baktım. Hocam artık SD karta oyun indirebilir miyim? Ayarlamam falan mı gerekiyor?

Son düzenleme:
Hocam benim telefon SM-A205F, rootlu ve crDroid kurulu ama SD karttan nasıl oyun oynanır pek anlayamadım yardımcı olur musunuz (yeni konu açmaya üşendim çok zamanımda yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…