Çözüldü SD Kart'ı dahili depolama yapabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

519552

Hectopat
Merhaba, telefonumun sürümü 5.1.1 telefonumda 16 GB dahili hafıza var. SD kart bölümümde ise 32 GB ben bu 32 GB'dan 20 GB'ını falan dahili yapmak ya da tamamını SD kart yapmak istiyorum yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dahili depolama olarak biçimlendirme yapabilirsiniz ama Android sürümü minimum 6.0 olmalı.
Root atmak çözüm olabilir.

Elbette root atmak çözüm olabilir. Ama telefonumun güvenliğini tehlikeye atmak istemiyorum. En azından uygulamayı SD karta geçirebilsem gene işim görülecek. Akşamdan beri araştırıyorum ama bunun mümkün olmadığını söyleyenler oluyor. Veya bazı yönergeler gösteriyorlar hepsini deniyorum ama hala çözüm yok 😅

Elbette root atmak çözüm olabilir. Ama telefonumun güvenliğini tehlikeye atmak istemiyorum. En azından uygulamayı SD karta geçirebilsem gene işim görülecek. Akşamdan beri araştırıyorum ama bunun mümkün olmadığını söyleyenler oluyor. Veya bazı yönergeler gösteriyorlar hepsini deniyorum ama hala çözüm yok 😅

Maalesef hocam. Sistem tarafından kapatılan özelliği kök erişimi olmadan açmak zor, imkansız. Eğer açılabilir olursa işte o zaman güvenlikten şüphe edilmesi gerekiyor 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı