SDN hakkındaki görüşlerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar o zaman sorunlarını hep özel mesaj sistemiyle çözüyorlar diğer kişiler faydalanamıyor, bu yüzden özel mesaj sistemi kaldırıldı.
Diğer kişiler faydalanmak için konu açabilirler veya onlarda mesaj atabilirler. Sırf böyle (bana göre) saçma bir konu için kaldırmaları gereksiz olmuş.

@Mor Fasulye
A kişisi eski nesil anakarta yeni nesil işlemci takıyor örnek olarak ve görüntü gelmiyor. Şimdi bu kişi yaşadığı sorun için internette araştırmaya giriyor ve bakıyor konu yok. B, C, D kişilerine mesaj atarak sorularını sorması mantıklı mı? Ve anında cevap alabilecek mi? Bunun için yaşanan her sorun için konu açılması mantıklı. Bir hatanın birden fazla çözüm yolu olabilir veya o yöntem çözmezse diğer yöntemlere yönelebilir. Kurallar arasında da sorunu çözen kişinin nasıl çözdüğünü belirtmek zorunda, bencillik yapmaması için.

Eğer bu şekilde özelden yardım olayı olsaydı Sosyal'de bu kadar sorun-çözüm konusu olmazdı. Amaç yapılan adımları herkes görsün yapamayan olursa yararlansın. Özel bir durum var ise zaten ulaşmak için bilgilerini alırsınız.

SDN içinde 2016 yılında kayıt olmuşum göz attım, düşük aktiflik nedeniyle devam etmemiştim.

Son düzenleme:
SDN' in haberlerini de, Youtube kanallarını da sevmiyorum çok itici geliyor karakterler. Forumlarında da oldukça çok bilgi kirliliği var birkaç kez yolum düştü açıkçası hiç güven vermiyor yanlış bilgi oldukça çok. SDN 'in telefon dışında başka bir şeyle ilgilendiğini pek göremiyorum.

Diğer kişiler faydalanmak için konu açabilirler veya onlarda mesaj atabilirler. Sırf böyle (bana göre) saçma bir konu için kaldırmaları gereksiz olmuş.
Bence saçma değil. Özel sohbet bence kişisel sorular için olabilir ama sorunlar için konu açılması daha iyi olur.

Bir başkası konu açmıyor diye cezasını biz mi çekelim yani? O halde özel mesaj sadece sohbet için olsun forum kullanıcılarının bu tarz yardımlar için attığı mesajlar görmemezlikten gelsin ve forum kurallarına ''özel mesaj yoluyla bir kişiden bir konu hakkında yardım istemek yasaktır'' vb. bir kural getirilsin.

@Mor Fasulye
Kurallar yerini hiç incelemediniz veya böyle bir konuya denk gelmediniz sanırım. Diyelim ki açıldı kim takip edecek bu özel konuşmaları? Herkese açık sohbet yeri olsun dersiniz anlarım fakat onda bile o kadar suistimal edecek kişiler vardır, ha nasıl olur belli bir mesaj ve katılım tarihli üyelere açılabilir anca o şekilde bir öneri olursa olabilir.

28.Kullanıcılar, diğer kullanıcılarından ve yöneticilerden Skype, Facebook vb. servislerden özel hizmet isteyemez. TeamViewer ile teknik destek verilebilir lakin sorun çözüldüğünde çözüm, konuya detaylı olarak yazılmalıdır.
Uyarılar 1. Uyarı 10. Uyarı 20. Uyarı 30. Uyarı ve Sonrası
Özelden Yardım İsteme
1 Gün

1 Hafta

2 Hafta

~1 Ay

Son düzenleme:
Eğer ki sorunumuz çözülemez ise böyle bir desteğin olması bile güzel birşey.
Hadi gelin birde Donanım Haber'in sosyal kısmını tartışalım .

Eğer ki sorunumuz çözülemez ise böyle bir desteğin olması bile güzel birşey.
Hadi gelin birde Donanım Haber'in sosyal kısmını tartışalım .
Tartışmaya gerek yok bence. Hayatımda o kadar karışık ve itici(bence) bir arayüz görmedim.
İlk oraya üye oldum konu açacağım yeri bulamayınca buraya geldim...
Ama sadece okumak için güzel. Çok fazla birikmiş konu olması iyi.
PSU'mdan çıkan sesin Coil Whine olduğunu orası sayesinde anladım.

Benim bu zamana kadar Technopat dışında düzenli olarak girdiğim site yok açıkçası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…