SDN Sitesi Hacklendi!

Türk olduklarını söyleyen bir grup hacker tarafından site kapatıldı.

Sadece yazıklar olsun diyorum.
Aktif olduğum bir site olduğu için değil. Bunun gibi Türk bir yatırımcıya ait olan bir yerin Türk insanlar tarafından bu hale getirilmesi utanç kaynağıdır. İsminizi duyurmaya çalışırken dikkat edin. Utanç ile duyurmamalısınız. Yazıklar olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani böyle güzel işler yapan insanları hedef alıp böyle saçma sapan işler yapınca ne olacak sanıyorlar ?
SDN bana kalırsa ülkede işini en iyi yapanlardan bir tanesi.

Amaçlarının isim duyurma olduğunu bilmiyoruz öyle değil mi ?
Türk yatırımcı olsa bile türk diye türklere faydası dokunacak diye bir şey yok. Bilmediğimiz şeyler olabilir. Buz dağının görünmeyen bölümü gibi. İsimlerini duyuruyor olsalar bile, yine de bir nedeni olabilir. Ayrıca Hackerlar ilgiyi severler, klasik bir hack olayında bile isim vb şeyler bırakırlar.

SDN sevdiğim bir site fakat kullandıkları Addonlardan dolayı açıkları vardı fark etmiştim sadece hangisinde ve nerede onu bulamıyordum öte yandan Hacklemek yerine açıklar konusunda bilgi verebilirlerdi. Böyle güzel bir platforma bu şekilde "kalleşçe"bir hack girişimi onursuzluktan başka birşey değildir.

5 Dakika önce siteye girmeye çalıştığımda farkettim sanki beyaz sarayı hacklediler mutluluğa bak.
Salcano'yu hacklemişler acaba ne kazandılar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…