SDN'deki Elemanların Windows 7 Israrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Optifines

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Adamlar hala ne gerek var Windows 10'a biz 7'den memnunuz diyor. Tabii hepsi için konuşmuyorum ama çoğu böyle. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Not: Adamların site, haber, hizmet kalitelerine saygım var.

Kişisel görüşüme göre, yeni işletim sistemine geçmekten korkuyorlar. Yeni şeyler öğrenmekten korkuyorlar. "Bilmediğimiz bazı sorunlar çıkarsa ne yapacağız? Bunları çözmekle mi uğraşacağız?" mantığı ile ilerliyorlar. DX12 destekli oyunlar çıkmaya başladığı zaman göreceğiz arkadaşları.

Alışkanlıktan ayrılmak zor olur. Veya Windows 7 kullanmak zorunda olan şirketler var. Onların durumu farklı. Büyük sistemleri değiştirmek sorun olabilir. Ama normal kullanıcı için desteği bitmiş sistemi kullanmak gereksiz olur. Açıkçası çok fazla konuşmaya gerek yok bence bu konuyu. Herkes istediğini kullansın.

Belki bazi programlar uygun degildir. Mesela babamin calistigi fabrikada bir mail sistemi var. Windows 7 haric bir isletim sisteminde o mail programini calistiramamislar. SDN'de belki ayni durumdan muzdariptir.

Buranın adı ne ? Technopat Onlar takılsın bırakın. Gerçek Technopat'lar burada takılıyor zaten.

Bırakın, Windows XP den dönmeyiz diyenlere çok gülüyorum.
Windows 7 bir derece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…