SDN'deki Elemanların Windows 7 Israrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimseyi eleştirmek bana düşmez. Ben sadece arkadaşların fikrini almak istedim.
231312.png

Stabil Olduğu için öyle diyorlar sanırım ilerde kullanılsın anlarız zaten...Eğer verim vermezse zaten mecbur w7 Kullanırız...

Herkes istediği işletim sistemini kullanıp istediğini tavsiye eder. Windows 8'i metro arayüzü yüzünden, Windows 10'u da yeni olduğu gerekçesiyle kullanmayanlar Windows 7 kullanacaktır, normal bir şey. Bence insanların ne kullandığıyla ilgilenmeyin insanların sorunlarını çözmeye çalışın. Windows 7 kullananlara yardım edilmediğini gördüm forumda. Doğru bir şey değil bana kalırsa.

He aynen metro arayüzünden dolayı işletim sistemini kullanmıyoruz. Hiç kullanmadım, cesaret edemiyorum desene arkadaşım.
Kimin neyi ne nedenle kullandığı kimseyi ilgilendirmez. He evet cesaret edemiyorlar kendi kullandıkları işletim sisteminin makyajlanıp piyasaya sürülmüş halini kullanmaya :ROFL: Bahsettiğimiz şey sanki Windows'tan Linux'a geçiş. Adam istemiyor kullanmak zorla mı? Hele korsan Windows kullanıp da gelip burda Windows 10 naraları atıyorsanız vay halinize!

SDN'den adam çağırdılar sanırım :) Technopat nerede SDN Nerede Allah aşkına ya! Windows 7'ye desteği kessinler görürler o zaman Windows 7 neymiş :) En güncel olana herkes içerik çıkarır yani çıkarmak zorundadır. Technopat ile SDN Karşılaştırılamaz. Bırak Recep Baltaş'ı Ali Güngör'ü forumdaki üyeler bile SDN'nin editörlerini harcamaya yeter.

SDN'den adam çağırdılar sanırım :) Technopat nerede SDN Nerede Allah aşkına ya! Windows 7'ye desteği kessinler görürler o zaman Windows 7 neymiş :) En güncel olana herkes içerik çıkarır yani çıkarmak zorundadır. Technopat ile SDN Karşılaştırılamaz. Bırak Recep Baltaş'ı Ali Güngör'ü forumdaki üyeler bile SDN'nin editörlerini harcamaya yeter.

Sizin başka konularda yazıklarınızdan dolayı ciddiye alınmaması gereken biri olduğunuzun farkındayım, ben genele yazıyorum: SDN'ye, DH'ye sataşarak bir yere gelemezsiniz, burada konu açtınız diye oradaki "elemanlar" yaptıklarından utanmayacak. SDN'de, DH'de de bu foruma saydıranları çok gördüm ama oraya da buraya yazdığımın benzerlerini yazıyorum, başka sitelere saldırarak bir yere gelebilen site var mı onu düşünün.

Yazdıklarımdan örnekler verebilir misiniz ? Ben kimseye sataşmadım. Siz birden SDN'yi savununca bende Technopat'ı savundum. Technopat zaten sataşarak değil kalitesiyle bir yerlere geldi. Siz takılın kafanıza göre. Technopat ayarında olamazlarda zaten. Şu siteye senin gibiler az geliyor. Senden SDN ve DH'de bol bol var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı