SDN'ye Verdiğim Tarihi Ayar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abimizin sesi fazla çıktı ya hemen kısmışlar eleştiriye gelemiyorlar. Yeni admini eleştirmiştim saniyesinde ceza yedim böyle saçma bişey yok.
İsminiz bir yerden tanıdık geliyor ama tahmin ettiğim üyemisiniz acaba ?

Toplantılarda moderatörlerine sahte hesap açıp, üyeleri kışkırtın hit gelsin diyen adam ( hakkı alkan ve tolga cem) eski çalışanlarını kirli tayfa olarak nitelendirmiş. Yüzsüzlükte zirve yapan Hakkı Alkan'ı tebrik etmek lazım.

Yalaka editörleri de hiç geri kalmıyor konudan. Onursal üyelik vermişlermiş.. bak hele sen. Sanki parayla verdiler zırtapozlar.

"Hayatında en büyük gelişmelerden biri benim tarafımdan dikkate alınman sanırım." Diye bir yorum yapmış.

Yahu arkadaş sen kimsin diye sorarlar adama. Türkiye cumhurbaşkanı sanki mübarek.

Hem adamı banlıyorlar hem de arkasından zibidi, hadi uza gibi yorum yazıyorlar.

Kirli tayfayı bırak da kendi çevirdiğin dümenlerden bahset sen.

Gaza gelmişler de dönmek istiyorlarmış. Bırak bu dalavere işleri. Açıklama yaparken açıklamalar altında boğulup gidecek haberi yok.

Çıkmış birde arsızca atar yapıyor. Herkesi etrafında çalışan yalaka tiplerden ibaret sanıyor galiba.

Terbiyesiz herif.

Asıl ayar kendilerine çekilecek ama haberi yok.

Velhasıl-ı kelam, o forum artık sadece yalakaların kol gezdiği bir forumdan ibaret.

Herkes dönmek istiyormuş. .okunuzda altın var tabi. Adamları kendileri şutladı üst yönetim hariç birde tatava yapıyor dedikoducu kocakarılar gibi.

Son düzenleme:
Ben Technopat yönetimine laf ediyordum da, bu SDN'deki veletler ne?

Yatın kalkın dua edin, başımızda adam gibi insanlar var. Evet, belki sertler, belki verdikleri cezalar çıldırtıyor ama kullanıcıya yanlış bilgi vermiyorlar.

Technopat candır.

Hayır o moderatörler de bildiklerinden değil yağcılıktan dolayı moderatör oldular. Ben de bir süre o forumda moderatörlük yaptım tamam gençtim de kimseye de yağcılık yapmadım neysem oydum. Zaman zaman hatalarım oldu mu? Tabi oldu uyaranlara da saygılıydım bana hak verenlere de. Şimdiki moderatörler forumda ne zaman eleştiri konusu açılsa yağcılıktan eksik kalmıyorlar.

Editör diye geçinenlerin çoğu kopyala yapıştır yapan veletler. Konumunu kaybetmemek için yalakalık yapıyorlar.

Onursallık büyük bir lütufmuş gibi konuşmuyorlar mı gel de gülme. Dünkü veletler kendilerinden eski adamları sorguya çekiyor.

Türk Gücü denen şahıs da bunun en büyük örneği. Yalamaya devam gençler, hakkı size madalya verir işin sonunda.

Dağdan gelen bağdakini kovmaya başlamış.

Adam onursal üyeliğe layık değil ama kendisi kopyala yapıştır içerikleriyle editör olmaya layık. Farklı bir kafa yapıları var vesselam.

Not: 1 aylık üyeliği var kalkmış 4 senelik adamı yargılıyor. Faydası yokmuş da zararı varmış. Rahmetli kemal sunal diyesi, bunun gibileri kafese koyup herkese göstermek lazım. İbretlik bir vaka.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…