SDN'ye Verdiğim Tarihi Ayar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha yorumları tamemen okumadım ama lütfen adama haksızlık etmeyin!.. O çocuk dediğiniz kişi artık 14 yaşında..
Her şey bir yana 13-14 yaşındaki birine koca forum emanet edilirmiymiş yav? Bunu da ilk defa gördüm..

İşte arkadaşlar konunun son postlarını okursanız bu adamların ne rollere büründüğünü rahatlıkla anlarsınız. Lütfen önce benim yazdıklarımı sonra Hakkı Alkanın ve yağcılarının yazdıklarına bakın. Bu adamları sürekli pohpohlayaacksınız. Hiç eleştirmeyeceksiniz herkes bunu anladı.

Seyhoo'nun onursal üye gibi bir sıfata layık olmadığını geçenlerde "Termal macun yerine ne kullanabilirim?" sorusuna "otomobil motor yağı" şeklinde verdiği cevaptan anlamıştım demiş.

Motor yağları "Isı iletim yağlarıdır". Sen önce termal macunu sür full loadda ısı değerlerine bak ondan sonra termal macunu silip bir damla motor yağı sür öyle bak bakalım sıcaklık değerlerine. Adam denememiş etmemiş gelmiş burada boş boğazlılık ve yağcılık yapıyor. Hayatımda bu kadar yağcıyı hiç bir arada görmemiştim, motor yağı bile sizin gibi değil.

Herkes kendi karakterini ve niyetini böylece belli etti. Ben söylediklerimin ve yaptıklarımın her zaman arkasındayım ve arkasında da durdum Bundan sonra böyle mide bulandırıcı bir forumda işim olmaz.

Son düzenleme:
Öyle demeyin abi, adamlar aslan gibi tam gaz devam ediyorlar.

Forumdaki aktiviteden bir haber olan admini de ilk defa görüyorum doğrusu.

Haydi son bir kez daha, hep beraber: Padişahım çok yaşa.

Artık takke düştü kel göründü. Konu, yazışmalar ve seviye herşey meydanda ! Kim nasıl yorumluyorsa öyle yorumlasın. Ben iyi niyetle yaklaştıkça benim ve eski moderatör arkadaşlarımın emeklerini hiçe sayıp bize saygısızlık ettiler.

Dikkat bu bir iftiradır !!!!

HAKKI ALKAN:
Elinizden kaçırdınız dediğiniz adamların hepsi özelden yazıyor, yeniden dönelim gaza geldik ona uyduk buna uyduk diye.

Hepsi mi ? İnanın bu hepsi dediği abilerimin ve kardeşlerimin hepsini tanıyorum. Whatsapp grubumuz var, hemde eksiksiz tam takırız. Burada fotoğraf atmamı istemez herhalde ? Yalan gördümde böylesini görmedim PESS PESS !

Son düzenleme:
Yalan dolan onların ruhuna işlemiş. Adamları kendileri şutladı hâlâ lagaluga peşindeler.

10 senelik admini varken ofise başka bir iş için gelen adamı boşluk var diye admin yapmış. Gelen admin de kim var kim yok temizlemiş modlardan, şimdi güya geri gelmek istiyorlar. Hiç güleceğim yoktu

Duyan da kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanacak.

Hak ettikleri yeri bulacaklar elbet. Benim için konu kapanmıştır.

Alışkanlık olmuş vakit geçiririm hâlâ orada yardım etmeye çalışırım elimden geldiği kadar insanlara 10 sene oldu çok şey öğrendim çok şey de öğrettim. Ancak donanımlı insan sayısındaki düşüş bariz. Anasayfalarına hiç deyinmiyorum bile, bakma gereği bile duymadığım bi sayfa.

İlk sistemimi orada toplatmıştım rtsbora vardı nasıl bu kadar şey bilebiliyor diye bakardım hey gidi hâlâ o sistemi kullanırım ufak upgradelerle

Az önce bu konuya ben de mesaj yazdım ve spam bot olarak engellendim. ( Zaten engellenmek istiyordum orası ayrı mesele.) Üstelik mesajımı da silen ve Technopat'a da laf atan diğer möderatör arkadaşı da tebrik ederim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…