Kamerayla fazla işim olmadığı için fazla fark görmedim ancak batarya konusundada hemen hemen aynılar 2 cihazda neredeyse aynı ama ekran olarak bayağı fark yaşadım 12 mini ekran renkleri çok daha canlı.
Ekran sorun değil ancak batarya sorun mu bilmiyorum. Performansı hakkında bilgim yok, bazıları çok kötü diyor bazıları da günlük kullanımda 6-7 saat çıkartıyor diyor. Dediğim gibi powerbankle kullanacağım sanırım.
Yüksek kapasiteli bataryanın mucidi Deji, iPhone SE 2020 cep telefonunda en az %30 daha fazla günlük kullanım sağlar. Kısa devreye karşı %100 güvenlik.
Hocam saat 7 de telefonu elime alıyorum 8 de bırakıyorum 1 de tekrar alıyorum(okul yüzünden) işe gidiyorum orada da müzik dizi açıyorum saat 7-8'e doğru şarjı 20'lere iniyor.
Yüksek kapasiteli bataryanın mucidi Deji, iPhone SE 2020 cep telefonunda en az %30 daha fazla günlük kullanım sağlar. Kısa devreye karşı %100 güvenlik.
Hocam saat 7 de telefonu elime alıyorum 8 de bırakıyorum 1 de tekrar alıyorum(okul yüzünden) işe gidiyorum orada da müzik dizi açıyorum saat 7-8'e doğru şarjı 20'lere iniyor.
Hocam fazla mAh bataryalar telefona zarar veriyor ayrıca cihaz daha yeni sayılır pil sağlığı en az 85 de şu anda bunu alıp takmak çok saçma olur.
Hocam fazla mAh bataryalar telefona zarar veriyor ayrıca cihaz daha yeni sayılır pil sağlığı en az 85 de şu anda bunu alıp takmak çok saçma olur.
Benimde hemen hemen günlük yaptığım şeyler aynı. Okul ve dershane harici 2-3 saat anca kullanacağım hafta içleri. Instagram, Youtube'da takılırım genelde.
Alakasız hocam babam sürekli IPhone'sini şarjda kullanıyor ve benim cihazım onunkinden daha yeni olmasına rağmen pil sağlıkları hemen hemen aynı sayılır.