SE 2020 alınır mı?

• Konuyu başlatan WaseLL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.111
Bütçe
6000-7000
Ekran sorun değil ancak batarya sorun mu bilmiyorum. Performansı hakkında bilgim yok, bazıları çok kötü diyor bazıları da günlük kullanımda 6-7 saat çıkartıyor diyor. Dediğim gibi powerbankle kullanacağım sanırım. 😅

Powerbank yerine vereceğim linkte ki ürünü takıp kullansanız daha iyi.

Kaç saat kadar götürüyordu sizi SE 2020?

Hocam saat 7 de telefonu elime alıyorum 8 de bırakıyorum 1 de tekrar alıyorum(okul yüzünden) işe gidiyorum orada da müzik dizi açıyorum saat 7-8'e doğru şarjı 20'lere iniyor.

Powerbank yerine vereceğim linkte ki ürünü takıp kullansanız daha iyi.

Hocam fazla mAh bataryalar telefona zarar veriyor ayrıca cihaz daha yeni sayılır pil sağlığı en az 85 de şu anda bunu alıp takmak çok saçma olur.

Hocam saat 7 de telefonu elime alıyorum 8 de bırakıyorum 1 de tekrar alıyorum(okul yüzünden) işe gidiyorum orada da müzik dizi açıyorum saat 7-8'e doğru şarjı 20'lere iniyor.

Hocam fazla mAh bataryalar telefona zarar veriyor ayrıca cihaz daha yeni sayılır pil sağlığı en az 85 de şu anda bunu alıp takmak çok saçma olur.

Ben hep Deji marka batarya kullandım. Açıkça hiçbir sorun da yaşamadım. Tabii zorla alın demiyorum, sadece fikir verdim.

Benimde hemen hemen günlük yaptığım şeyler aynı. Okul ve dershane harici 2-3 saat anca kullanacağım hafta içleri. Instagram, Youtube'da takılırım genelde.

Benim de hemen hemen günlük yaptığım şeyler aynı. Okul ve dershane harici 2-3 saat anca kullanacağım hafta içleri.

Rahat yeter o zaman

Ben hep Deji marka batarya kullandım. Açıkça hiçbir sorun da yaşamadım. Tabii zorla alın demiyorum, sadece fikir verdim.

Hocam batarya kalitesinden bahsetmiyorum hangi batarya markası olursa olsun yüksek mAh batarya telefona zarar verir.

Alınmaz bir ara kullanmış biri olarak söylüyorum batarya olarak pişman olursun. Çok şarj edildiği için de pil sağlığı hızlı düşüyor.

Alakasız hocam babam sürekli IPhone'sini şarjda kullanıyor ve benim cihazım onunkinden daha yeni olmasına rağmen pil sağlıkları hemen hemen aynı sayılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı