SE-214-XT vs AG400

Mantık aynı, termal macun önemli bunlarda.
Hocam elimde Arctic MX4 macun var onu kullanmayı düşünüyorum. Bu arada bu soğutucudan macun çıkıyor mu? Çıkarsa elimdeki mx4 ü mü kullanmalıyım yoksa soğutucudan çıkanı mı?
Bence de eğer imkan varsa çift fanlı modeli yani AK400 Zero Dark Plus öneririm ben de kullanıyorum 1170k da ve çok iyi soğutması öneririm. Fiyatı da o kadar uçuk değil 1120TL.
Tavsiye için çok sağolun hocam ama bütçe max 900TL. Şimdilik AG400 alıp ileride de 1 fan daha ekleyeceğim.

Macunu da düzgün birşey almalısın bu arada.
Arctic MX4 var elimde. Ama bu soğutucudan çıkan macun daha mı iyidir orasını bilmiyorum. Gerçi macun çıkıp çıkmadığını bilmiyorum xd

@394919 hocam sinerji de https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...-intel-1700p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-45230 AG400'ün ARGB'lisi var 900 TL'ye. Evime yakın olduğu için direkt elden alma avantajım var fakat ARGB'si için ayrı bir kablo gerekir mi?

Son düzenleme:
Hocam elimde Arctic MX4 macun var onu kullanmayı düşünüyorum. Bu arada bu soğutucudan macun çıkıyor mu? Çıkarsa elimdeki mx4 ü mü kullanmalıyım yoksa soğutucudan çıkanı mı?

Tavsiye için çok sağolun hocam ama bütçe max 900TL. Şimdilik AG400 alıp ileride de 1 fan daha ekleyeceğim.

Arctic MX4 var elimde. Ama bu soğutucudan çıkan macun daha mı iyidir orasını bilmiyorum. Gerçi macun çıkıp çıkmadığını bilmiyorum xd

@394919 hocam sinerji de https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...-intel-1700p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-45230 AG400'ün ARGB'lisi var 900 TL'ye. Evime yakın olduğu için direkt elden alma avantajım var fakat ARGB'si için ayrı bir kablo gerekir mi?
Tabii alabilirsin. Anakartın destekliyorsa argb kullanabilirsin. Kutudan çıkmıyorsa kablo alman gerekebilir.

Tabii alabilirsin. Anakartın destekliyorsa argb kullanabilirsin. Kutudan çıkmıyorsa kablo alman gerekebilir.
Hocam anakart Asus B450M Dragon ve desteklemiyor. Ben yine de bu ARGB modelini alsam bu fan çalışır mı? Yoksa normal olanını internetten sipariş edeceğim.

Fan çalışır çünkü ARGB ve güç kabloları farklı zaten. Ama ARGB desteğini alamazsın ışık yanmaz.
Hocam madem öyle Sinerji'ye gidip almak daha mantıklı olur. Hem ileride de sistemi yükselteceğim zaman ARGB'li çalışır. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı