SE-214-XT vs AG400

Hocam elimde Arctic MX4 macun var onu kullanmayı düşünüyorum. Bu arada bu soğutucudan macun çıkıyor mu? Çıkarsa elimdeki MX4'ü mü kullanmalıyım yoksa soğutucudan çıkanı mı?

Tavsiye için çok sağ olun hocam ama bütçe maksimum 900TL. Şimdilik AG400 alıp ileride de 1 fan daha ekleyeceğim.

Arctic MX4 var elimde. Ama bu soğutucudan çıkan macun daha mı iyidir orasını bilmiyorum. Gerçi macun çıkıp çıkmadığını bilmiyorum xd

@394919 hocam Sinerji de https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...-intel-1700p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-45230 AG400'ün ARGB'lisi var 900 TL'ye. Evime yakın olduğu için direkt elden alma avantajım var fakat ARGB'si için ayrı bir kablo gerekir mi?

Macun üzerine sürülü geliyor diye biliyorum benim fan öyle geldi ve macunu da kaliteli çok iyi. Büyük ihtimalle o da üzerine sürülü gelir.
Bütçe ona yetiyorsa AG400 de alabilirsiniz AK400 Zero Dark daha geliştirilmiş versiyonu Zero Dark Plus da 2 fanlı modeli zaten gene arada fark olacaktır ama kötü bir soğutucu değildir şimdiden hayırlı olsun

Hocam elimde Arctic MX4 macun var onu kullanmayı düşünüyorum. Bu arada bu soğutucudan macun çıkıyor mu? Çıkarsa elimdeki mx4 ü mü kullanmalıyım yoksa soğutucudan çıkanı mı?

Tavsiye için çok sağolun hocam ama bütçe max 900TL. Şimdilik AG400 alıp ileride de 1 fan daha ekleyeceğim.

Arctic MX4 var elimde. Ama bu soğutucudan çıkan macun daha mı iyidir orasını bilmiyorum. Gerçi macun çıkıp çıkmadığını bilmiyorum xd

@394919 hocam sinerji de https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...-intel-1700p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-45230 AG400'ün ARGB'lisi var 900 TL'ye. Evime yakın olduğu için direkt elden alma avantajım var fakat ARGB'si için ayrı bir kablo gerekir mi?
Farketmez, içinden çıkanları kullan. En kötü marka bile güzel macun gönderiyor. Ekstra olarak dediğim gibi hava soğutucu da marka işi yok, macun kalitesi var. Birde fan aded ve çapı..

X129 kullanıyorum, çok iyi.

Benimde önerim var,

X129 kullanıyorum, çok iyi.

Benimde önerim var,

Öneri için teşekkür ederim fakat daha önce adını hiç duymadım ve araştırmama rağmen marka hakkında bir bilgi bulamadım. Sanırsam oyumu AG400'den yana kullanacağım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı