SE2020 vs A52

A52 VS SE2020

• Oy verenlerin toplamı
    12

SpiderSolitaire

Femtopat
Daha fazla  
İphone 6s telefonum kırıldığı için yeni telefona geçmek istiyorum. Aslında A52'ye karar kılmıştım. Fakat fiyatlarının düşmesini beklerken daha da artmakta. 4.5k'lara dayandı. Bu durumdayken 4.5k ya A52 mi alsam yoksa 4.750tl civarı SE2020 mi alsam karar veremedim. A52'nin fiyatının düşmemesi ve daha artmasına da ayrıca bir sinirliyim.

iPhone 6S telefonum kırıldığı için yeni telefona geçmek istiyorum. Aslında A52'ye karar kılmıştım. Fakat fiyatlarının düşmesini beklerken daha da artmakta. 4.5K'lara dayandı. Bu durumdayken 4.5k ya A52 mi alsam yoksa 4.750TL civarı SE2020 mi alsam karar veremedim. A52'nin fiyatının düşmemesi ve daha artmasına da ayrıca bir sinirliyim.

Kullanım alanı ne günlük kullanım, oyun ya da video izlemek gibi.

iPhone 6S telefonum kırıldığı için yeni telefona geçmek istiyorum. Aslında A52'ye karar kılmıştım. Fakat fiyatlarının düşmesini beklerken daha da artmakta. 4.5K'lara dayandı. Bu durumdayken 4.5k ya A52 mi alsam yoksa 4.750TL civarı SE2020 mi alsam karar veremedim. A52'nin fiyatının düşmemesi ve daha artmasına da ayrıca bir sinirliyim.

Yazılım, kamera ve işlemci olarak SE 2020 fark atıyor.

A52 ise ekran ve batarya olarak çok daha iyi.
Kısaca böyle diyebiliriz.

Günlük kullanım ve video izlemek için A52 daha mantıklı. Diğer türlü yonga, performans ve arka kamera olarak SE 2020 daha iyi. A52 modelinin ekran ve batarya olarak senin isteklerine daha fazla uyar.

Günlük kullanım ve video izlemek için A52 daha mantıklı. Diğer türlü yonga, performans ve arka kamera olarak SE 2020 daha iyi. A52 modelinin ekran ve batarya olarak senin isteklerine daha fazla uyar.
Teşekkür ederim önerilerin için.
Yazılım, kamera ve işlemci olarak SE 2020 fark atıyor.

A52 ise ekran ve batarya olarak çok daha iyi.
Kısaca böyle diyebiliriz.
Benim işime hangisi yarar diye düşünüyorum kısa vadede A52 yarıyor ama SE daha iyi bir telefon bataryayı göz ardı edebilirsek. Önerilerin için teşekkürler.

Apple tokatlar geçer, se yerine bence paranı biraz daha biriktirebilirsen iPhone 11 al, ama illa da apple almak zorunda değilsin, 865'li s20fe öneririm, çok iyi telefondur, ya da poco x3 pro.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı