Sea of Thieves açılıp kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10

maksimaa

Femtopat
Arkadaşlar merhabalar,

Ben Sea of Thieves'i almıştım, oynadım, sonra bilgisayara format atmam gerekti. Şimdi yüklediğimde oyun açılıyor, resim geldikten sonra kapanıyor. Forumdaki çözümlere baktım ancak hiçbiri işe yaramadı. Oyunu Microsoft Store'dan almıştım. (İlk defa bir foruma yazıyorum, hata yaptıysam şimdiden özür dilerim.)

Nasıl yapacağımı anlatabilir misin?

0850 390 27 77 numaralı Windows hizmetlerini ara her türlü konu da yardımcı oluyorlar diğer iş için dediğim gibi oyunu kaldırıp tekrar yüklemek mantıklı olur ama 60 GB olan oyunu kaldırmak bana mantıksız geldiği için hazır satın almışsın ara çözsünler sorunu kendileri uzaktan bağlantı ile derim ama halledemezlerse bana ulaş tekrar buradan ben sana regedit dosyası atar hallederim.

0850 390 27 77 numaralı Windows hizmetlerini ara her türlü konu da yardımcı oluyorlar diğer iş için dediğim gibi oyunu kaldırıp tekrar yüklemek mantıklı olur ama 60 GB olan oyunu kaldırmak bana mantıksız geldiği için hazır satın almışsın ara çözsünler sorunu kendileri uzaktan bağlantı ile derim ama halledemezlerse bana ulaş tekrar buradan ben sana regedit dosyası atar hallederim.

Dünden beri bağlanmaya çalışıyorum, bir türlü bağlanamadım. Zahmet olmazsa sen yardımcı olur musun?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    40,1 KB · Görüntüleme: 103
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    39 KB · Görüntüleme: 99
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    38,7 KB · Görüntüleme: 76
Yeniden dene dediğim zaman tekrar aynı yer çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konu hakkında hem videolu hem de Windows tarafından yazılı çözüm bulunmaktadır bir dene tekrar olursa 0 (212) 370 55 55 bu numarayı aramanı tavsiye ederim Microsoft Türkiye cumhuriyeti genel müşteri temsilcisi olarak geçiyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konu hakkında hem videolu hem de Windows tarafından yazılı çözüm bulunmaktadır bir dene tekrar olursa 0 (212) 370 55 55 bu numarayı aramanı tavsiye ederim Microsoft Türkiye cumhuriyeti genel müşteri temsilcisi olarak geçiyorlar.

Maalesef olmadı. Steamdan tekrar satın almayı düşünmeye başladım gerçekten çok canım sıkıldı.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    38,8 KB · Görüntüleme: 101
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı