Sea of Thieves Deluxe Edition alınır mı?

russtha

Hectopat
Yer
Bursa
Selam, bu aralar Sea of Thieves'e nedensizce çok merak sardım. Hemen alıp oynayasım var artı olarak hazır indirimdeyken kaçırmak istemem. Bu yüzden şimdi oyunu alacağım fakat sizce normal sürüm mü yoksa Deluxe olanı mı tercih edeyim? Oyunu arkadaşımla birlikte 2 kişi oynayacağız. Diğer arkadaşlarımın maalesef alacak bütçesi yok. Sizce hangi sürümünü tercih etmeliyim?

normal sürüm veya daha iyisi game pass alın 30 tlye ve daha cok oyun edinmiş olur sunuz bosuna 300tl vermeye gerek yok bence

Knk dediğim gibi bence 300tl vermek yerine 30tl ver gamepass al hem daha cok oyun oynama şansın olur

Ben 200e alıp oynayıp iade etmiştim 2 kişi oynamıştık arkadaşımla beni gemi sürerken nedensizce deniz tuttu sallanıyo ya ekran gittim kustum iade ettim

Selam, bu aralar Sea of Thieves'e nedensizce çok merak sardım. Hemen alıp oynayasım var artı olarak hazır indirimdeyken kaçırmak istemem. Bu yüzden şimdi oyunu alacağım fakat sizce normal sürüm mü yoksa Deluxe olanı mı tercih edeyim? Oyunu arkadaşımla birlikte 2 kişi oynayacağız. Diğer arkadaşlarımın maalesef alacak bütçesi yok. Sizce hangi sürümünü tercih etmeliyim?

Alınmaz bence ben 30 TL'ye aldım 50 saat oynadım tek hiç sarmıyor o kadar loot yapıyorsun gidip batıyosun çok bağımlısı var ama bence güzel değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı