Lahoodee Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 18 24 Eylül 2023 #1 Oyuna yeni başladım çok bir şey bilmiyorum. Geceleri gemi su alıyor ve batıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Oyuna yeni başladım çok bir şey bilmiyorum. Geceleri gemi su alıyor ve batıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 24 Eylül 2023 #2 Geminin geceleri su alma gibi özel bir durumu yok. Muhtemelen gemide kırık bir yer vardır, alt kata inip iyi bir şekilde kontrol edin. Artı 0 Eksi
Geminin geceleri su alma gibi özel bir durumu yok. Muhtemelen gemide kırık bir yer vardır, alt kata inip iyi bir şekilde kontrol edin.
Lahoode Centipat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #3 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Geminin geceleri su alma gibi özel bir durumu yok. Muhtemelen gemide kırık bir yer vardır, alt kata inip iyi bir şekilde kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kırık yer göremedim. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Geminin geceleri su alma gibi özel bir durumu yok. Muhtemelen gemide kırık bir yer vardır, alt kata inip iyi bir şekilde kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kırık yer göremedim.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 24 Eylül 2023 #4 Lahoode dedi: Herhangi bir kırık yer göremedim. Genişletmek için tıkla... Geminiz ne durumdayken batıyor? Hiçbir kırığı olmayan gemi içerisine su alarak batmaz zaten. Muhtemelen geminizi boş bıraktığınız vakitlerde biri gelip patlayıcı varil bırakıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Lahoode dedi: Herhangi bir kırık yer göremedim. Genişletmek için tıkla... Geminiz ne durumdayken batıyor? Hiçbir kırığı olmayan gemi içerisine su alarak batmaz zaten. Muhtemelen geminizi boş bıraktığınız vakitlerde biri gelip patlayıcı varil bırakıyor olabilir.
ting goes skrra Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 157 Çözümler 2 Yer Chicago, Illinois 24 Eylül 2023 #5 Lahoodee dedi: Oyuna yeni başladım çok bir şey bilmiyorum. Geceleri gemi su alıyor ve batıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Farkında olmadan bir yere çarpmış olabilirsin, veya fırtınayı gece zannetmiş olabilirsin. Artı 0 Eksi
Lahoodee dedi: Oyuna yeni başladım çok bir şey bilmiyorum. Geceleri gemi su alıyor ve batıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Farkında olmadan bir yere çarpmış olabilirsin, veya fırtınayı gece zannetmiş olabilirsin.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 24 Eylül 2023 #6 ting goes skrra dedi: Farkında olmadan bir yere çarpmış olabilirsin, veya fırtınayı gece zannetmiş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Fırtına içerisindeyken de gemi hasar alabiliyor, belki dikkat etmeden gemide hasar oluşmuş olabilir. Artı 0 Eksi
ting goes skrra dedi: Farkında olmadan bir yere çarpmış olabilirsin, veya fırtınayı gece zannetmiş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Fırtına içerisindeyken de gemi hasar alabiliyor, belki dikkat etmeden gemide hasar oluşmuş olabilir.