S Sami BAL Decapat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 5 14 Ocak 2023 #1 RAM GeIL 16 GB Ekran kartı Gigabyte RX5700 XT Anakart MSI B450 Gaming Plus MAX İşlemci Ryzen 5 5600 Sadece Sea of Thieves oynarken oluyor. Ortalama 15 dk belki daha kısa bir sürede bilgisayar kapanıyor. Neden olabilir ve çözümü nedir?
Sadece Sea of Thieves oynarken oluyor. Ortalama 15 dk belki daha kısa bir sürede bilgisayar kapanıyor. Neden olabilir ve çözümü nedir?
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 14 Ocak 2023 #2 Oyunu oynarken sıcaklık değerleriniz nedir? Artı 0 Eksi
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #3 Sadece o mu? Başka aynı seviye de grafikli bir oyun oynadın mı? Artı 0 Eksi
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 14 Ocak 2023 #4 Komple mi kapanıyor yoksa ekran gidiyor, kasa çalışıyor mu? PSU marka model neydi? Artı 0 Eksi
KS KS S Sami BAL Decapat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 5 14 Ocak 2023 #5 furkansama dedi: Oyunu oynarken sıcaklık değerleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... 65-70 olması lazım. En son 1 ay önce şüphelenip bakmıştım o yüzden tam hatırlamıyorum ama yüksek bir değer değildi onu hatırlıyorum. arandur dedi: Sadece o mu? Başka aynı seviye de grafikli bir oyun oynadın mı? Genişletmek için tıkla... Aynı seviye grafik derken Icarus olur mu mesela? Icarus'da sorun olmuyor. Lemi Galip dedi: Komple mi kapanıyor yoksa ekran gidiyor, kasa çalışıyor mu? PSU marka model neydi? Genişletmek için tıkla... Komple gidiyor. PSU Sharkoon 650W. Artı 0 Eksi
furkansama dedi: Oyunu oynarken sıcaklık değerleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... 65-70 olması lazım. En son 1 ay önce şüphelenip bakmıştım o yüzden tam hatırlamıyorum ama yüksek bir değer değildi onu hatırlıyorum. arandur dedi: Sadece o mu? Başka aynı seviye de grafikli bir oyun oynadın mı? Genişletmek için tıkla... Aynı seviye grafik derken Icarus olur mu mesela? Icarus'da sorun olmuyor. Lemi Galip dedi: Komple mi kapanıyor yoksa ekran gidiyor, kasa çalışıyor mu? PSU marka model neydi? Genişletmek için tıkla... Komple gidiyor. PSU Sharkoon 650W.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #6 Oyunda da sıkıntı olabilir. Tekrar yüklemeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS S Sami BAL Decapat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 5 14 Ocak 2023 #7 arandur dedi: Oyunda da sıkıntı olabilir. Tekrar yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Artı 0 Eksi
arandur dedi: Oyunda da sıkıntı olabilir. Tekrar yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 14 Ocak 2023 #8 @Sami BAL Sicaklik degerin normal ise PSU kontrol et. Fani calisiyor mi bir bak ya da başka bir PSU ile dene belki arıza yapmış olabilir. Artı 0 Eksi
@Sami BAL Sicaklik degerin normal ise PSU kontrol et. Fani calisiyor mi bir bak ya da başka bir PSU ile dene belki arıza yapmış olabilir.