Seagate 1 TB baracuda HDD tık sesi geliyor

Ulkatan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime B450M-K
AMD Ryzen 5 5600X
Sapphire RX 6700 XT Pulse
AData XPG Gammix D30(2x8GB) DDR4 3000MHz C16
Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB
XPG Pylon 650B-BKCEU 650W 80 Plus Bronze
Zalman N5 MF ATX Bilgisayar Kasası
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 ay kadar önce Seagate 1TB baracuda HDD aldım HDD Tune ile yaptığım testlerde değerleri normal, bad sector de yok ama arada tık sesi geliyor ve HDD kurulu oyun ve programlardan sürekli atıyor. Sizce sıkıntı ne olabilir ne yapmayalıyım?

Ne testi için bu değerler hocam onu anlamadım daha detaylı söylerseniz deneyebilirim.
HD Tune den test yaptığınızı söylüyorsunuz ya fotoğraf paylaşın. 2.55 ile yaptıysanız eski sürüm ile 5.75 sürümü ile tekrar yapın. Buradan yükleyin HD Tune website

Diski kullanırken ya da diskte herhangi bir işlem yaparken tık diye bir ses geliyor ve sürekli yeni disk bağlanmış gibi otomatik kullan özelliği gibi ekrana diskin içini açıyor.
HD Tune'den test yaptığınızı söylüyorsunuz ya fotoğraf paylaşın. 2.55 ile yaptıysanız eski sürüm ile 5.75 sürümü ile tekrar yapın. Buradan yükleyin HD Tune website

Hocam 5.75 kurmuşum.

Hocam yazma testi yapacakken böyle bir hata aldım. Görseller ektedir (3.fotoğraf)

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    25,3 KB · Görüntüleme: 38
  • 2.png
    2.png
    37,7 KB · Görüntüleme: 39
  • 3.png
    3.png
    35,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 4.png
    4.png
    35,7 KB · Görüntüleme: 50
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı