Seagate 10TB SkyHawk ses geliyor

Konuyu hortlattım geçmiş olsun ama sonuç noldu merak ettim. Ben de 4tb Seagate Skyhawk aldım okuma/yazma sırasında yoğun kullanıldığında bazen "beep" diye ses yapıyor. O sırada bir anlık performans düşüp yükseliyor. Benchmark testinde gördüm durumu. Kullanımda da bazen yapıyordu iade ettim sonuç bekliyorum.

Ben de burada yeni başlık açtım. Bu disklerin motor dönüş sesi rahatsız edici veri yazarken de kafadan derin bir ses geliyor. Sesi kaydedip Seagate'a attım bunun normal olduğunu söylediler. Şu an bilgisayarımda motor çalışıyor resmen sabahtan beri uğulduyor.

Konuyu hortlattım geçmiş olsun ama sonuç noldu merak ettim. Ben de 4tb Seagate Skyhawk aldım okuma/yazma sırasında yoğun kullanıldığında bazen "beep" diye ses yapıyor. O sırada bir anlık performans düşüp yükseliyor. Benchmark testinde gördüm durumu. Kullanımda da bazen yapıyordu iade ettim sonuç bekliyorum.

servise gönderdim. diski taşıma esnasında düşürdükleri için, kullanıcı hatası dediler fotoğrafları baştan çekmediğim için de kanıtlayamadım. sonuç olarak hdd'ler yerine, tüm diskleri ssd yapmak zorunda kaldım.

servise gönderdim. diski taşıma esnasında düşürdükleri için, kullanıcı hatası dediler fotoğrafları baştan çekmediğim için de kanıtlayamadım. sonuç olarak hdd'ler yerine, tüm diskleri ssd yapmak zorunda kaldım.
Geçmiş olsun. Tüketici haklarına falan başvursaydınız keşke. Ama nasıl kanıtlanır bilmem. Keşke dediğiniz gibi fotoğrafı olsaydı başta. Aynı ürün olduğunu kanıtlayan barkod ve seri numarası okunaklı fotoğraf falan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı