Çözüldü Seagate 2TB hard disk 2 GB görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

utkudemirkan

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir hard disk aldım Seagate'in 2TB 7200 RPM 256MB'lık modelini aldım. Hard diski taktım ama kullanılabilir alan 2 GB gözüküyor. Biçimlendirdim, GBT MBR yaptım, eski hard diski söktüm, onun yerine taktım. Öyle de olmadı. Yani hiçbir türlü olmuyor. Bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Denetim Masası'na girin, sağ üste arama kısmına depolama alanları yazın, oraya girin. Oradan silip tekrar oluşturacaksınız.
Disk yönetiminde nasıl gözüküyor?
2gb ayrılmamış başka bir şey gözükmüyor
aldığım yer diski başlatın diyor ama öyle bir şey yok
CMD-> diskpart-> list disk-> select disk X (X Seagate olan disk hangi numaralı gözüküyorsa o numara)-> clean. Bunu bir deneyin.

Yaptım sonra disk yönetiminde başlatılmamış olarak gözüküyordu başlattım GPT seçtim hala 2 GB olarak gözüküyor
Disk 3 yeni aldığım 2TB Seagate disk 2 GB ayrılmamış olarak gözüküyor ( disk yönetimi kısmını görmek istersiniz diye )

Dosya Ekleri

• Screenshot_18.png
    56,5 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleme:
Bir forumdan aldığım bilgi:
I had the exact problem recently. This response is for possible future readers, since I could not find info on forums when I was trying to solve it. For this exact problem you would need to GO to Control panel, and from there navigate to Storage options. I had the 2 GB listed there as a "safe", and 2TB as physical Memory. I just deleted the 2 GB and created 2TB safe after it. It worked for me, and everything was OK in the disk/storage management in Windows.

Sorunu çözdüm çok ama çok teşekkür ederim iyi günler.

Denetim Masası'na girin, sağ üste arama kısmına depolama alanları yazın, oraya girin. Oradan silip tekrar oluşturacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…