Seagate Barracuda 1TB HDD Baskılı Devre Kartı Değiştirme

KumaN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Fotoğraftaki HDD yaklaşık bir yıl önce BIOS'da ve masaüstünde gözükmüyordu sorunun karttan olduğunu fark etmiştim kartın HDD'ye bağlantı noktalarındaki yıpranmaları gördüm ve lehimle düzelttim, taktım ve çalıştı. Aynı sorun geçen günde başıma geldi, aynı şeydi fakat bu sefer lehimle vs. olacak gibi değildi. Çok fazla yıpranıktı fotodan da görüleceği üzere.

Biraz araştırma yaptım ama tam emin olamadım. Burada da sormak istiyorum. Bu kartı aynı marka model seri numarası olan bir HDD'nin kartı ile değiştirsem çalışır mı? Ekstra bir işlem gerekir mi?

1g086Y.jpg
r2vA5V.jpg
Ln0Bla.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.

Fotoğraftaki HDD yaklaşık bir yıl önce BIOS'da ve masaüstünde gözükmüyordu sorunun karttan olduğunu fark etmiştim kartın HDD'ye bağlantı noktalarındaki yıpranmaları gördüm ve lehimle düzelttim, taktım ve çalıştı. Aynı sorun geçen günde başıma geldi, aynı şeydi fakat bu sefer lehimle vs. olacak gibi değildi. Çok fazla yıpranıktı fotodan da görüleceği üzere.

Biraz araştırma yaptım ama tam emin olamadım. Burada da sormak istiyorum. Bu kartı aynı marka model seri numarası olan bir HDD'nin kartı ile değiştirsem çalışır mı? Ekstra bir işlem gerekir mi?

Eki Görüntüle 251726 Eki Görüntüle 251727 Eki Görüntüle 251728
Hocam şu videoya bi bak istersen
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar.

Eki Görüntüle 251726 Eki Görüntüle 251727 Eki Görüntüle 251728
Eğerki içerisindeki çizici ve motorda problem yoksa bu yöntem işe yarar.Bu arada devre kartının numarası getirteceğininki ile aynı olmalı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı