Seagate Barracuda disk kullanımı fazla olduktan sonra az gösteriyor

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba, APU bir sistemim var. Para az iken bir hard disk alayım dedim. Açılırken çok yavaş, sadece SSD kullanan biri olarak söylüyorum, hard disk bana göre, yavaşlara göre değil. Ne yapmamız lazım? HDD

1654465479775.png

Aynı dili konuştuğumuzu sanmıyorum.
Açılırken çok yavaş, sadece SSD kullanan biri olarak söylüyorum, hard disk bana göre, yavaşlara göre değil.
Cümleyi 10. kez okuyorum ama neyin açılırken çok yavaş olduğunu, sadece SSD kullanan birinin neden Seagate Barracuda HDD konusu açtığını anlama çalışıyorum. Yavaşlara göre değil ne demek anlam veremiyorum. Konuyu daha net ve açıklayıcı bir şekilde yazarsanız yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum. Bilgisayar mı açılırken çok yavaş açılıyor, yoksa uygulamalar mı? Yada HDD üzerindeki klasörler mi çok yavaş? Nedir çok yavaş olan?

Aynı dili konuştuğumuzu sanmıyorum.

Cümleyi 10. kez okuyorum ama neyin açılırken çok yavaş olduğunu, sadece SSD kullanan birinin neden Seagate Barracuda HDD konusu açtığını anlama çalışıyorum. Yavaşlara göre değil ne demek anlam veremiyorum. Konuyu daha net ve açıklayıcı bir şekilde yazarsanız yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum. Bilgisayar mı açılırken çok yavaş açılıyor, yoksa uygulamalar mı? Yada HDD üzerindeki klasörler mi çok yavaş? Nedir çok yavaş olan?
Moderatöre söyleyeceksiniz onu,bana değil.Gitmiş virgül eklemiş yanlış anlam eklemiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı