Seagate Barracuda HDD nasıldır?

ST2000M008 olan modeli güncel seridir, 256MB cache var hızı daha iyi, bende onu almayı planlıyordum gayet iyi bir seçim. Güzel günlerde kullanın 👍

Aynı model değil bende ki bu modeli. 64 MB aktarma ve yazma hızı var ama oyunlarda sıkıntı yaşamadım. 256 MB olanı almak daha mantıklı.

ST2000M008 olan modeli güncel seridir, 256MB cache var hızı daha iyi, bende onu almayı planlıyordum gayet iyi bir seçim. Güzel günlerde kullanın 👍

Fikriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. :)

Aynı model değil bende ki bu modeli. 64 MB aktarma ve yazma hızı var ama oyunlarda sıkıntı yaşamadım. 256 MB olanı almak daha mantıklı.

Çok teşekkür ederim, o halde umuyorum ki ben de sorun yaşamayacağım.

Biraz geç olacak. Kasım 2018 tarihinde ST1000DM010 modelini aldım. Bugüne kadar sorun yaşamadım ancak bugün sağlık taramasında 1 kırmızı blok verdi. Biraz hor kullanmış olabilirim ama kötü değildir. Senin baktığın model benimkinden de iyi.

Biraz geç olacak. Kasım 2018 tarihinde ST1000DM010 modelini aldım. Bugüne kadar sorun yaşamadım ancak bugün sağlık taramasında 1 kırmızı blok verdi. Biraz hor kullanmış olabilirim ama kötü değildir. Senin baktığın model benimkinden de iyi.
Eski sistemimde 1TB modelini 5 yıl kullandım. Yeni sistemim için de 2TB, aynı modelden 480₺ fiyata aldım.
Teşekkür ederim cevaplarınız için, umarım üzmez. :)

Merhaba, başlıkta da belirttiğim üzere bir sabit disk siparişi verdim fakat bunu maalesef pek bilgim olmadan yaptım.
Seagate Barracuda 2TB 256 MB 7200RPM 3.5" bu ürünün siparişini verdim ama sizlere de danışmak istedim. Bilgisayarımda mevcut olan tek disk Adata XPG 512 GB M.2 SSD, oyunlar için yeterli depolama alanı olmadığı için böyle bir şeye ihtiyacım olduğunu düşündüm. Sizce bu sabit disk iyi midir? Oyun oynarken yükleme ekranı beni çok yorar mı? Şimdiden paylaşımınız için teşekkür ederim. :)

Eki Görüntüle 602809

Seagate Barracuda en iyi 2. Harddisk tir
İlk3
-Western Digital Black
-Seagate Barracuda
-Seagate Skyhawk(?)

Zaten birçok SATA SSD 450 MB okuma 500 MB hızına sahip bu HDD yarı hızı kadar çalışıyor.

Sistemin içine direk takıp çalıştırdınız mı? Ekstra bir işlem yaptınız mı?
Henüz cihaz gelmedi, internet üzerinden siparişini verdim. Cihazı taktıktan sonra;
Bilgisayar'a sağ tıklayıp yönet diyin, Depolama kısmından Disk Yönetimi'ne gelin. Yeni taktığını diske sağ tıklayıp Yeni Basit Birim diyerek kurulumu takip edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı