Seagate Barracuda HDD nasıldır?

ST2000M008 olan modeli güncel seridir, 256MB cache var hızı daha iyi, bende onu almayı planlıyordum gayet iyi bir seçim. Güzel günlerde kullanın

Aynı model değil bende ki bu modeli. 64 MB aktarma ve yazma hızı var ama oyunlarda sıkıntı yaşamadım. 256 MB olanı almak daha mantıklı.

ST2000M008 olan modeli güncel seridir, 256MB cache var hızı daha iyi, bende onu almayı planlıyordum gayet iyi bir seçim. Güzel günlerde kullanın

Fikriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim, o halde umuyorum ki ben de sorun yaşamayacağım.

Biraz geç olacak. Kasım 2018 tarihinde ST1000DM010 modelini aldım. Bugüne kadar sorun yaşamadım ancak bugün sağlık taramasında 1 kırmızı blok verdi. Biraz hor kullanmış olabilirim ama kötü değildir. Senin baktığın model benimkinden de iyi.

Eski sistemimde 1TB modelini 5 yıl kullandım. Yeni sistemim için de 2TB, aynı modelden 480₺ fiyata aldım.
Teşekkür ederim cevaplarınız için, umarım üzmez.

Seagate Barracuda en iyi 2. Harddisk tir
İlk3
-Western Digital Black
-Seagate Barracuda
-Seagate Skyhawk(?)

Zaten birçok SATA SSD 450 MB okuma 500 MB hızına sahip bu HDD yarı hızı kadar çalışıyor.

Sistemin içine direk takıp çalıştırdınız mı? Ekstra bir işlem yaptınız mı?
Henüz cihaz gelmedi, internet üzerinden siparişini verdim. Cihazı taktıktan sonra;
Bilgisayar'a sağ tıklayıp yönet diyin, Depolama kısmından Disk Yönetimi'ne gelin. Yeni taktığını diske sağ tıklayıp Yeni Basit Birim diyerek kurulumu takip edin.

Anladım çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…