İyi günler Technopat kullanıcıları. NP350V5C-S0KTR laptopuma SSD alacağım. Kioxia Exceria 480 GB düşünüyorum fakat TR200 modeli ile aynı olduğu, okuma-yazma hızının düşebileceğini forumda buldum. Seagate Barracuda 480 GB bu SSD alınır mı?
SanDisk SSD Plus modeliyle karıştırıyor olabilirsiniz ya da karıştırıyor olabilirler. Ultra 3D bütçe dostu kaliteli bir SSD. Seagate Q1 modelinde sorunla karşılaşana rastlamadım, yabancı kaynaklarda da iyi bir model olduğu belirtiliyor incelemelerde.
Hocam elimde yaklaşık 500 TL bütçe var ve bunu geçmek istemiyorum. Bursluluktan gelen 300 TL + biriktirdiğim 150 TL ile alacağım. 50 TL daha çıkabilirim sadece. Yine de düşüneceğim.
Hocam elimde yaklaşık 500 TL bütçe var ve bunu geçmek istemiyorum. Bursluluktan gelen 300 TL + biriktirdiğim 150 TL ile alacağım. 50 TL daha çıkabilirim sadece. Yine de düşüneceğim.